Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Branko je javijo koji ceka crni petak.To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparići
Nema nista na forunu ... Samo budala imaMogu dati i milione kad u gradisci nema nista
Ovde se ne radi o parama ko ima koliko nego se radi o dampingu cijena i precjenivanju nečega što ne vrjedi. A ako želiš da znaš više mi je novca prošlo kroz ruke i novčanik a i dan danas nego što si ih ti očima vidio !To što ti nemaš pare ne znači da su i drugi besparići
Poželjno bi bilo i na 6 rataBranko je javijo koji ceka crni petak.
Poželjno bi bilo i na 6 rataAjde smaraš svaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći
Svaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći, smaraš i zatrpavaš forum bespotrebnoOvde se ne radi o parama ko ima koliko nego se radi o dampingu cijena i precjenivanju nečega što ne vrjedi. A ako želiš da znaš više mi je novca prošlo kroz ruke i novčanik a i dan danas nego što si ih ti očima vidio !
Ako je tvoj mozak ograničen forum nije (ima dovoljno prostora). Momak malo dođi sebi, juče si se ispilio na forumu a sada bi i da b7deš administrator i da određuješ šta i kako. Ti si smoren sam od sebe tako da ODJEBI da ne bi bio ODJEBAN klošaruSvaka tvoja poruka je o parama, cijenama i skupoći, smaraš i zatrpavaš forum bespotrebno
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|