BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ja sam bio prije sat, odlicna plavusa, oko 40god, malo punija al' ne previse, prava MILF. Higijena na zavidnom nivou, obavezno tusiranje, cisti peskiri, ona jako ljubazna, ne tipka telefon dok radi posao i nije pozurivala. Za 100e moja preporuka.
Bio sam ima blizu 50 da se ne lazemo,vise je GILF nego MILF al aj kako za koga,sex ok to sve vidi odma,kao nekad da je radila u nekoj javnoj kuci.Znaci “mehanika cista” nekome je to dosta
Ne znam niti mirisi niti smrdi

Bio i kod nje imala stan u Aleji to je bilo strasno,nas 10 ispred ceka ona silazi jednog po jednog,neki ostanu cekati neki pobjegnu
A policija samo kruzi oko zgrade(dali slucajno ili namjerno),ovako ona je ok nemam sta reci za to
Bio isto par puta al nikad kod ulaza nikog mada je to bilo u pocetku dolaska lajle dok se nije znalo toliko…inace me odbije kad znam da ceka puno likova…a policija zna za nju zato je kruzila
Il su komsije prijavile
GuZvu😊

Bio i kod nje imala stan u Aleji to je bilo strasno,nas 10 ispred ceka ona silazi jednog po jednog,neki ostanu cekati neki pobjegnu
A policija samo kruzi oko zgrade(dali slucajno ili namjerno),ovako ona je ok nemam sta reci za to
Lupas gluposti ocigledno ,bio sam 10 puta do sada kod nje nikada nista slicno.
Niti je ikad bilo ikog da ceka a kamo li 10 i da ona silazi ispred(dolazi) po musterije.

Lupas gluposti ocigledno ,bio sam 10 puta do sada kod nje nikada nista slicno.
Niti je ikad bilo ikog da ceka a kamo li 10 i da ona silazi ispred(dolazi) po musterije.
Zgrada preko puta stadiona na trecemm spratu stan,30 semptembar oko 20h bio,imam njeznim snimak kako je jebem sa guza i jos sam snimio par scena jer sam tel ostavio kraj torbice uspravno da snima za licnu arhivu
Marica prolazila 3x dok sam ja cekao,brat bratu 10 ljudi bilo doslo i kad vide guzvu pobjegnu(ne svi)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh