BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Dobro pitjatelju ako ti tako kažeš. Glupo je daspravljati se. Ne znam samo gde mene nađoste, ali dobro. Ja sam još luđi sto djelim recenzije. Ja sam mislio da normalni ljudi forume posećuju.
Kakve ti recenzije smradu dajes i iznosiš ulicu,zgradu,broj apartmana klošaru jedan?
Koga interesuje lokacija javiće se i dogovoriti smradu jedan. Nema veze care možda smo mi eto pogriješili ali ti svako eto vidimo se.

Ma nabijem na k..ac i tebe i tog sa zavojima koga spominjete. A ti ako imaš muda testatura jadnice, javi se pa ćemo porazgovarati uzivo. Pičko ;)
Zao mi sto sam prostačio zbog normalnih ljudi koji ovaj forom posećuju a vjerujem da ih ima. I zbog ovih umobolnika odustanu. Kao sto cu i ja.

evo ovak, jvsmupp.. nije ni cudo sto kazu da su bosanci glupi i retardirani, pa od svih stranica foruma 98% su svadje i sprdanja.. zato i molite za brojeve i nemate sta jebat kad vam se digne imbecili.. zar niste culi za privatne poruke i kad hocete nekome da s eobratite tamo pisete te gluposti.. no niste vi za toga u istom onom procentu... govnari

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh