Omg. prijatelju liječi se.Ti nisi normalan trazis od Vike broj sto da joj dajes lazne pare nece te niko primit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omg. prijatelju liječi se.Ti nisi normalan trazis od Vike broj sto da joj dajes lazne pare nece te niko primit
Sunce ti kakvi ovde luđaka ima. Sad procitah ovo. Niti imam americki broj niti imam zavoje.
Mislim da si me zamjenuo sa nekim tebi izgleda sličnim. Ali dobro. Glupo je raspravljati se.
Kakve ti recenzije smradu dajes i iznosiš ulicu,zgradu,broj apartmana klošaru jedan?Dobro pitjatelju ako ti tako kažeš. Glupo je daspravljati se. Ne znam samo gde mene nađoste, ali dobro. Ja sam još luđi sto djelim recenzije. Ja sam mislio da normalni ljudi forume posećuju.
Klosar jasta nalemat to pise javnoKakve ti recenzije smradu dajes i iznosiš ulicu,zgradu,broj apartmana klošaru jedan?
Koga interesuje lokacija javiće se i dogovoriti smradu jedan. Nema veze care možda smo mi eto pogriješili ali ti svako eto vidimo se.
Prijatelju. Posalji mi privatnu poruku. Ostavicu ti broj. Pa dođi da mi to u lice kažeš. Ako si toliki mudonja. Testatura sve trpi. Ali nos uzivo i ne baš.Klosar jasta nalemat to pise javno
To ti meni nesto oko ti izbiliPrijatelju. Posalji mi privatnu poruku. Ostavicu ti broj. Pa dođi da mi to u lice kažeš. Ako si toliki mudonja. Testatura sve trpi. Ali nos uzivo i ne baš.
Ma ti ces zacas napravit nalogMa nabijem na k..ac i tebe i tog sa zavojima koga spominjete. A ti ako imaš muda testatura jadnice, javi se pa ćemo porazgovarati uzivo. Pičko
Zao mi sto sam prostačio zbog normalnih ljudi koji ovaj forom posećuju a vjerujem da ih ima. I zbog ovih umobolnika odustanu. Kao sto cu i ja.
Stvarno nigdje veze pisati adresu, br stana.....Kakve ti recenzije smradu dajes i iznosiš ulicu,zgradu,broj apartmana klošaru jedan?
Koga interesuje lokacija javiće se i dogovoriti smradu jedan. Nema veze care možda smo mi eto pogriješili ali ti svako eto vidimo se.
Tonya, imas na COLAjmo decki imal koja u BL trenutno sa ovih sajtova da valja da je isprobana dolazim iz drugog grada u dobrom duhu za malo avanture unaprijed hvala
Ne nema kontakta tj nije bilo broja nigdjeJe li ko bio sa ovom na COL
Tajanstvena kurva
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|