Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde se oglasila?U BL koliko vidim samo Lana ima, ona je zgodna malena, ali 250KM pola sata, sve sa kondomom
Ena sa COLDa li ima devojki u BL koje nude oral bez kondoma?
I mene zanima DacaIma li iko kontakt informacije za Dacu iz Trna?
Jel to Daca sto radi na superpetrolu?Ta daje dzabeI mene zanima Daca
o kakvim ti agencijama pricas bolan bolan, nema tu nikakvih agencija bar regularnih jbte ima samo neko ko im nadje smjestaj i uzima pinku.. i eventualno se dopisuje sa tobom ako neznaju jezik... cuuj agencijaLjudi jel nwko bio sa onom Monicom iz EGE sto ima oglas za BL. Meni ne odgovara agencija na poruku.
Na to sam mislio. Posrednik neki, te cure govore agencija pa i ja tako kažem.o kakvim ti agencijama pricas bolan bolan, nema tu nikakvih agencija bar regularnih jbte ima samo neko ko im nadje smjestaj i uzima pinku.. i eventualno se dopisuje sa tobom ako neznaju jezik... cuuj agencija
Bio sam ja, pre godinu -dve u Sarajevu. Mala je top, visoka vitka prirodna sisa, pusenje odlicno sve naj. Ja sam bio sa ovom sto je na fotkama. Kad stupis u kontakt sa pimpom- agentom i kad dogovoris susret ko ce ti otvoriti vrata ne znam. Mada svi dogovori moji sa ovim brojem tel. uvijek su bili ok. Ono sto je na fotkama to sam i dobio.Ljudi jel nwko bio sa onom Monicom iz EGE sto ima oglas za BL. Meni ne odgovara agencija na poruku.
Ljudi jel nwko bio sa onom Monicom iz EGE sto ima oglas za BL. Meni ne odgovara agencija na poruku.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|