Ciric Nikola
New member
A kakva je ovako kao osoba, je li je boli kurac za sve ili je vise tip poput Snjeze.Ma bomba mozda cak i bolja od ines ali dolazi iz sarajeva petkom i bude do nedelje isto
Jako tesko dog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakva je ovako kao osoba, je li je boli kurac za sve ili je vise tip poput Snjeze.Ma bomba mozda cak i bolja od ines ali dolazi iz sarajeva petkom i bude do nedelje isto
Jako tesko dog
Nije losaA kakva je ovako kao osoba, je li je boli kurac za sve ili je vise tip poput Snjeze.
Jbg bukvalno je jedina na toliki grad…licno znamJa ovaj posao koje rade Ines i druge shvatam kao i svaki drugi usluzni posao ( koji je veoma dobro placen) recimo da privatni doktor odbije pacijenta jer ima tkz stalne klijente i zato opet moram napomenuti aroganciju i nejavljanje pojedinih i najskupljih mislim na Ines ( iako je hvale) ali nemozes sreco biti tsko viso
Sve razumijem bio sam ja kod svih domacih i vjeruj mi uzecu primjer Snjeze i Ene odgovore u roku od 3h max a znam koliko poruka dobijajuJbg bukvalno je jedina na toliki grad…licno znam
Jer sam iso kod nje pokazala mi je…preko
Hiljadu poruka…300,400 samo otvori ono kao da je vidjela…odgovori mozda na 30,40…jbg
Prijatelju zamisli da ti zaradis mjesecno od 5000km do 30000km pa i vise ,da za 10 godina imaju po 2 stana ??? Neznam razmisliNw znam jeste primjetili jednu stvar. Sve jedna naša cura, bar ove sto dolaze u B.Luku. Puše, ne gase cigare. Kod ines nisam bio. Pa za nju ne znam. Tačno se vidi da je to stres. Krvav je to dinar.
Same biraju, 99% njih su to dobrovoljno izabrale. Ko im je kriv, ne treba biti debil prema njima ali ne treba ih zaliti ni najmanjeNw znam jeste primjetili jednu stvar. Sve jedna naša cura, bar ove sto dolaze u B.Luku. Puše, ne gase cigare. Kod ines nisam bio. Pa za nju ne znam. Tačno se vidi da je to stres. Krvav je to dinar.
Mozda ni to nije lako, ali za dan dva zarade ko sto bi zaradili za mjesec sa rade kao radnice u firmi. A opet i nek cijene kad ima levata koji rado daju placaju 500, 1000 i vise maraka. Koliko je njima trebalo da zarade toliko, da rade i kicmaju za 1 sat ceifa. Al kad nemaju zenu ili djevojku pa moraju da placaju.Same biraju, 99% njih su to dobrovoljno izabrale. Ko im je kriv, ne treba biti debil prema njima ali ne treba ih zaliti ni najmanje
PpMoze kontakt od Ines i Ene? Hvala
kladinicar, nema tu nikakve svjetlane ni tamare ni kako se vec sve predstavlja.. upisi broj u google i sve jasno ko danNeko bio ?
![]()
Svetlana sex | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao ja sam Svetlana iz Banja Luke vrsim sex usluge i druzenja za vise info wa +38766294779seksi-adresar.co
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|