Imaš kineskinju kod studenjaka. Ako je nisu zamjenili u međuvremenu, ova nije loša i 100€ sat.Ima li neko kontakt neke zene od preko 50 godina da je aktivna u Banja Luci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš kineskinju kod studenjaka. Ako je nisu zamjenili u međuvremenu, ova nije loša i 100€ sat.Ima li neko kontakt neke zene od preko 50 godina da je aktivna u Banja Luci
Evo i ja sam zainteresiran.Evo npr. broj od Minei. Kažu ovi na BiH forumu da je cura dobra, 100€ sat. A ovo joj je br. Trebutno je u Lukavici. Pa da joj pišemo da dođe u B.Luku. Ako ste za 063225290. A isto tako se možemo dogovoriti i za neku EGE strankinju.
Takodje.Evo i ja sam zainteresiran.
Pa evo ja čekam da crnka ponovno dodje.ali bi bilo dobro upoznati i ovu damu Mini.Takodje.
Planirao sam sledeci vikend (petak ili subota) otici i pocastiti se. Naravno, pod uslovom da bude koliko-toliko pristojna ponuda u gradu.
Imas li kontakt od Sare?Bila sam sa Sarom Doljanin. To je ona Sara koja ima dvadeset i nešto godina. I stalno radi sa tom Dorom koja ima 100 kg.
Čitaj gore, broj ti je i na asoglasi i u mojoj objavi.Imas li kontakt od Sare?
bucmasta?Ja sam bio kod Sare Doljanin. To je ona Sara, malo jačih kukova, ali nije loša, sto ima 20 i koju. A radi stalno sa onom Dorom što ima 100kg.
Ma kakav vrv je laznjakEl ko uspeo dogovoriti sa Jovanom iz City of Love?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|