BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ines je super osoba…medjutim nisi bio kod nje ne zna te a puno ljudi joj stalnih pise koji su bili kod nje 5,6 puta i s kojima se koliko toliko sprijateljila i logicno je da ce se prije odluciti za lika kojeg zna dobro vec…na adrese rjetko ide uglavnom se kod nje dolazi
Nekažem da nije super osoba i čuo sam da jeste ali ako se oglasavas na sajtu i držis tu cijenu bar ljudski odgovori (znam da ima smarača,) ali i druge odgovore ljudski moze,/,nemoze

Nekažem da nije super osoba i čuo sam da jeste ali ako se oglasavas na sajtu i držis tu cijenu bar ljudski odgovori (znam da ima smarača,) ali i druge odgovore ljudski moze,/,nemoze
Evo necu slikovno fino je napisala "dobijam 500 poruka i ja biram gdje mi se sviđa -,svi ostali idu na blok i jeli ti jasno - znaci imam skrinšotovanu poruku samo sam se zahvalio na kulturnom odgovoru ..

Evo necu slikovno fino je napisala "dobijam 500 poruka i ja biram gdje mi se sviđa -,svi ostali idu na blok i jeli ti jasno - znaci imam skrinšotovanu poruku samo sam se zahvalio na kulturnom odgovoru ..
Zao mi je ako nisi uspio jer je ok stvarno i osoba i fizicki medjutim ona je dobra fuzicki
A bll tanka ponuda pa moze joj se jbg

Za Ines ne znam, nisam bio al vjerujem da je dobra. Po meni je Snjeza sasvim ok, prijatna,ljubazna, tijelo prosjecno, mozda nije savršeno kao u manekenke ali je dobro i za nekoga kome dosta vise vremena treba da zaradi toliko, vrijedi ustedjeti 200 KM i otici kod nje.
Za Snježu nisam nista loše rekao, ukusima su razliciti, samo sam napisao da su ona i Ines dva potpuno različita tipa cura, u svakom pogledu, ja sam bio kod obje i znam o čemu pričam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh