BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Znam da je negdje bila recenzija za profil ,,Mia" na City od love,ali je ne mogu nigdje naći..koliko se sjećam da je neko pisao da samo dolazi na adresu,ali se ne sjećam sta se pisalo o tome kakva je usluga..pa ako moze neko napisati ?

Znam da je negdje bila recenzija za profil ,,Mia" na City od love,ali je ne mogu nigdje naći..koliko se sjećam da je neko pisao da samo dolazi na adresu,ali se ne sjećam sta se pisalo o tome kakva je usluga..pa ako moze neko napisati ?
Djevojka je fizički fina. Savršeno tjelo, prirodne sise 2-3, 27-30 godina.
Radi samo outcall.
Seks solidan. Guza trenirana vrhunska, stomak ravan, bataci dobri. Meni je smor karakterom. Pričom me utušila. Osećao sam se kao sa djevojkom sa kojoj sam u po rasprave ištao mica macu. Nju bih ponovio samo kada nemam nista drugo.
(Ovo se desilo meni, ne mora značiti da ce i vama, to je moje iskustvo).

Pozdrav svim ucesnicima teme!
Posto sam relativno nov na ovoj temi, znali neko koje osoba pod imenom Ivana ima 23 godine nedavno je stavila oglas na AS sajtu, medjutim trazi unaprijed Kliker uplatnicu i jos se prethodno predstavljala kao Tijana itd... pa sumnjam da je to prevara..

Pozdrav svim ucesnicima teme!
Posto sam relativno nov na ovoj temi, znali neko koje osoba pod imenom Ivana ima 23 godine nedavno je stavila oglas na AS sajtu, medjutim trazi unaprijed Kliker uplatnicu i jos se prethodno predstavljala kao Tijana itd... pa sumnjam da je to prevara..
To može biti u najboljem slučaju Ivan koji pokušava da ti uzmw novac unapred. Kiker i Xbon su obicni kladionicarski prevaranti.

Isti lik samo se drukcije predstavlja, pazite se ovih prevaranata. Rasrinkao sam ga do kraja, izgubio zivce na kraju haha..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh