Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja, očajna odvratna samo prevrce ocima nista joj se ne da, pusenje katastrofaI mene zanima ova Sara ako je ko bio jel provjerena i jel čemu
Jel bar pusi okJesam ja. Iz Čitluka dama, crna, prijatna, ima tetovaže po sebi. Kaze da ima 33 ali ima 40. U Adi u stanu smjestena. Za stalne musterije da i za 150KM. Ali nista specijalno. Pušenje bez prezervativa, seks sa. Kažu da da i bez. Ali ne bih to pokušao nikad. Srednja žalost. Nije nesto u čemu bih uživao ali je jeftinija od brazilki. I lošija.
Hahaa ajme meni nema od nasih nista Laylu sam guzio ma extra cura profesionalost na nivou cista 10kaBio ja, očajna odvratna samo prevrce ocima nista joj se ne da, pusenje katastrofa
Ne kontam uopšte kako imaju ti ljudi smjelosti za to. Ja druženje dogovorao. I izbio se sto mi rekla kad sam došao iapred ulaza da cekam ispred par minuta dok se spremi. A kamere ispred. Kontam se, još će me neko od stanara prijaviti.Koji kreteni pre dva-tri dana pretukose i pokusase opljackati Lajlu?
Ee tugo moja, sto ne pokusaju one kineskinje napasti...Koji kreteni pre dva-tri dana pretukose i pokusase opljackati Lajlu?
I jel to istina ili ne ako jest ode ona preko okeanaKoji kreteni pre dva-tri dana pretukose i pokusase opljackati Lajlu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|