BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Até certo ponto, ele está certo. Se tivessem alguma honra e dignidade, não fariam o que fazem, então não merecem ser tratados melhor, fazer seu trabalho, pagar e tchau.
É hipócrita falar em dignidade, alguém que tem que pagar por sexo, se ele não for educado com a mulher que contratou, então tudo o que lhe resta fazer é se masturbar
Donekle je i u pravu,one da cast i obraz imaju ne bi radile to sto rade,tako da ni ne zasluzuju da im se ljepse obracas,obavis svoje,platis i cao.
Licemjerno je govoriti o dostojanstvu, netko tko treba platiti za sex, ako nije pristojan prema ženi koju je zaposlio, onda mu ostaje samo drkanje

Koji si ti ,,krkan,,nebi nikad vidio pecke da ne platis...sram te bilo...te cure daleko bolje licnosti od mnogih ...umesti da postujes ti glumis dvorsku ludu...
Pa eto vidis,kakav god da sam ja platim i dobijem njenu "cast" za 50-100e ,to i jeste poenta.a ti ako si se zaljubio u kurvu i ne da ti ni jedna dok ne platis to je tvoj licni problem,ne znam cemu svi glume neki moral.Nisam na ovom forumu da solim pamet ali takodje me nervira da vidim sve neke dobricine i postenjaci a varaju zene i cure sa kurvama.

Pa eto vidis,kakav god da sam ja platim i dobijem njenu "cast" za 50-100e ,to i jeste poenta.a ti ako si se zaljubio u kurvu i ne da ti ni jedna dok ne platis to je tvoj licni problem,ne znam cemu svi glume neki moral.Nisam na ovom forumu da solim pamet ali takodje me nervira da vidim sve neke dobricine i postenjaci a varaju zene i cure sa kurvama.
Citam i ne vjerujem kazes strankinje za 50€ ja nijednu nisam jebo za te pare ne jebes ti nista drkaj ga i suti

Tebe je tesko nauciti pameti...pin cod...ti je nepotpun...u startu su pogresili...nije do tebe..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh