BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ma gleneralno djevojke u BL su osjetljive,imam druga koji ima seljacki pristup
”e mala jesi za sex,jel te smijem tuci kurcem po faci itd”nikad nije dobio odogovor niti je uspio sta dogovoriti,on misli da to tako treba i dzabe mu pricati
Dok ja najkulturnije se javim i uvjek sve ok bude i dogovorim

”e mala jesi za sex,jel te smijem tuci kurcem po faci itd”nikad nije dobio odogovor niti je uspio sta dogovoriti,on misli da to tako treba i dzabe mu pricati
to nisam radio :D mislim ono samo profesionalno i ozbiljno.

Donekle je i u pravu,one da cast i obraz imaju ne bi radile to sto rade,tako da ni ne zasluzuju da im se ljepse obracas,obavis svoje,platis i cao.

Donekle je i u pravu,one da cast i obraz imaju ne bi radile to sto rade,tako da ni ne zasluzuju da im se ljepse obracas,obavis svoje,platis i cao.
Ne slažem se, to je posao, platiš, dobiješ sto tražiš. Nisi u obavezi ako nećeš. Isto tako, kad odeš, kad ti otvori vrata ako ti se ne svidja okreneš i odeš. Bitno je u svakom momentu imati neko poštovanje. I onaj ko plaća i ona koja naplati, jedno drugo moraju poštovati. Bar minimalno poštovati da onaj ko plaća dobije sto je u ponudi, a ona koja nudi da ispoštuje onog ko plaća.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh