Enna koja je na sity pise 200e sat, ovaj pominje neku koja trazi 50e za sat. Sta li je u pitanju?Pa jel ulazis na sity???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enna koja je na sity pise 200e sat, ovaj pominje neku koja trazi 50e za sat. Sta li je u pitanju?Pa jel ulazis na sity???
Ooo zar i ona da se uda?Evo kaze ova transica sto je radila s njom da se udala, ne radi vise
Enna koja je na sity pise 200e sat, ovaj pominje neku koja trazi 50e za sat. Sta li je u pitanju?
Al je lijepa i pusi za medaljuOoo zar i ona da se uda?
Treba ovladati sa njom onolikom krupnom da ne kažem debelom...
Kad povuče kičmenu moždinu izvlači, jeste sisa kitu odličnoAl je lijepa i pusi za medalju![]()
Samo budi konkretan...odma napisi sta te zanima i kad...i trebao bi dobit odgovor vrlo brzo....na ovaj broj sa egeJa sam vise puta pisao ovoj Ines ali nikako ne odgovara na poruke.
Otisao bi kod nje al nikako odgovor dobiti i kako dogovoriti.
Puno ljudi joj pise vrv plus ne zna te…moj neki kont ok je osoba bas stvarno e sad jbgPa jesam napisao konkretnu poruku al nikako odgovor
Neces se pokajatiRaja , vrijedi li ova Sofija za obici je, druziti se s njom malo?![]()
Zbog tih profila od kineskinje i ima malo drugih cura, kontaju da je velika konkurencija pa ne dolaze.Ako neko ubode tacan profil sa ege nek javi al vrv je ona kineskinja sve
Ja sam dobio odgovor ali skupa je masaza po meniJa posalo poruku
Ne javlja se jos
Mozda nece preko telefona da kaze sta sve nudeOva masaza skupa i sranje
Cini mi se
Pitam za hhapy end , kaze bice te zadovoljni
Reko rucna zavrsnica ima, kaze , nice te zadovoljni.....
Nista od drkice izgleda
Treba ih prijavljivati da su lazni profiliZbog tih profila od kineskinje i ima malo drugih cura, kontaju da je velika konkurencija pa ne dolaze.
I mene zanimaJe li neko bio na ovoj masazi sto se reklamira na sexi adresaru?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|