BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ova branko disadan ko ,,češa,,,zuji ko muha bez glave provocira...sjasi vise...nemoras biti svokom loncu poklopac....idi za tebe je samarica...ovo je sport za kulturan svet...

A kad svi pisu o Layla da napisem nesto i ja posto stvarno zasluzuje prostor je extra velik cist uredan ona je bomba sto se tice izgleda malo niza ima extra dupe i top sise tjelo maksimalno zategnuto ljep osmjeh i fine oci higijena na nivou dosta je opustena i druzeljubljiva oral bez kondoma mjenja sve poze sta hoces kako hoces nije joj mrsko svrsava na kurcu pa onda polize to ima tu neku vatrenu stranu jedino sto sporo odgovara malo je teze dogovorit 300 km platio 45 minuta ostao 2 sata
Bracika može broj od Layle

Evo da se i ja pohvalim :)
Posjetio sam Laylu i mogu samo da kažem da se nisam odavno ovako dobro proveo sa curom! Sex je bio fantastičan u više poza, prava je vatra u krevetu i vjerovatno sam joj sjeo kao osoba. Trudi se da ugodi i vidi se da uživa u sexu (ili jako dobro glumi).U doggy pozi je svrsila i da me uhvatila i dobro stisnula za ruke i govori don't stop! don't stop! Platio sam pola sata, ali sam sigurno bio duže jer ne požuruje i jako je pričljiva i vesela. Prava mala latino bombica sa super tijelom i prelijepim osmijehom 🙂
Pazi na higijenu i odmah daje vodicu za usta kad ideš pod tuš. Voli uredne i čiste muškarce to mi je rekla, tako da ko bude išao neka bude uredan. Ovaj put sam poslao upit iz radoznalosti da vidim hoće li tražit selfi i na moju veliku sreću nije ga tražila. Preporučujem svima cura je čista desetka!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh