solunac2020
Active member
Sneza iz Banjaluke...u svom prostoru...ordinira od 8 do 20...samo viber...066927363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije primarijus doktor da ordinira, nema ordinaciju nego štekSneza iz Banjaluke...u svom prostoru...ordinira od 8 do 20...samo viber...066927363
Tacno mora biti primarijus u ovom poslu kakvih pacijenata imaPa nije primarijus doktor da ordinira, nema ordinaciju nego štek![]()
Vjerovatno, samo razlika je što primarijus to nikada neće reći za svoje pacijente ma kakvi da su. Ipak od njih zarađuje koru hljeba..Tacno mora biti primarijus u ovom poslu kakvih pacijenata ima
I to sa gumicom ako se ne varam bi. Meni se ne doima sama ponuda sta znam.Ana, nudi samo oral 50€, bio neko?
Neko klupu neko pizdurinu a sta ti mislis da se nisu bankarke jeb za love i one su trljale sklolsku klupu pa skontale da bi mogle dodatno zaraditVjerovatno, samo razlika je što primarijus to nikada neće reći za svoje pacijente ma kakvi da su. Ipak od njih zarađuje koru hljeba..
A za biti primarijus moraš dobro žuljati školsku klupu a ne pizdurinu
Ti bi se trebao poturit malo i vidjeti kako je biti zensko il ti nemas para za jebanje i puno pametujesVjerovatno, samo razlika je što primarijus to nikada neće reći za svoje pacijente ma kakvi da su. Ipak od njih zarađuje koru hljeba..
A za biti primarijus moraš dobro žuljati školsku klupu a ne pizdurinu
Vjerovatno one iste koje su preko pizdurine i postale samozvane bankarkeNeko klupu neko pizdurinu a sta ti mislis da se nisu bankarke jeb za love i one su trljale sklolsku klupu pa skontale da bi mogle dodatno zaradit
Da imam pičku pa da se i poturim....Vidiš druže stvar je u tome što meni za jebanje novac nije potreban, a da li ga imam manje više. Ja bi rekao da si ti u goroj situaciji, niti jebeš niti imaš novca. Da ti nije interneta ne bi ni znao kako pizda izgledaTi bi se trebao poturit malo i vidjeti kako je biti zensko il ti nemas para za jebanje i puno pametujes
To ti nemas kurca sto je nagoreDa imam pičku pa da se i poturim....Vidiš druže stvar je u tome što meni za jebanje novac nije potreban, a da li ga imam manje više. Ja bi rekao da si ti u goroj situaciji, niti jebeš niti imaš novca. Da ti nije interneta ne bi ni znao kako pizda izgleda![]()
Na svu sreću nisam pederčina pa tvoju tvrdnju mogu da shvatim samo kao insinuaciju. A vjerovatno si ti "topli brat" pa provjeravaš ko ima kurca a ko ne ? Pa najbolje da si prvo provjerio svog obrezanog, pardon odrezanogTo ti nemas kurca sto je nagore![]()
Cim toliko mrzis zenski...otvori ti obrt i ordiniraj kao muskarac...Da imam pičku pa da se i poturim....Vidiš druže stvar je u tome što meni za jebanje novac nije potreban, a da li ga imam manje više. Ja bi rekao da si ti u goroj situaciji, niti jebeš niti imaš novca. Da ti nije interneta ne bi ni znao kako pizda izgleda![]()
Ti to iz vlastitog iskustva ? Neka, hvalaCim toliko mrzis zenski...otvori ti obrt i ordiniraj kao muskarac...
Ma u pravu si, šta fali neki sifilis ili tako nešto pokupiti...I to sa gumicom ako se ne varam bi. Meni se ne doima sama ponuda sta znam.
Neces da budes...zena..neces da budes muskarac....tebi izgleda hvali sredina i dva kraja...Ti to iz vlastitog iskustva ? Neka, hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|