Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ljudi jeste normalni,djevojke udate godine prosleIma li kontakt od xsenije ili natase
Upravo to samo provjereno sa sajta ili ovako,a ne neke preporuke hoce nece,bio moj jaran ali ja nisam ili cuo sam da radi a niko nema kontakt tipa Vece,Jece,Pece itd.to je sve suplja pricaTo je tacno…forum treba sluziti za provjereno za pare i za iskustva kakva je ta cura…a svi imaju ponekog ko se hoce za pare al opet nece sa svakim tako da gubi se vrjeme na te kao neke preporuke sto kao neko nekog zna…al opet svako ne moze doci do tog nekog..zato treba samo o sajtovima pricati i oglasima tj da li si tu bio i kakav je neko…ja sam npr bio sa jelenom
Vergic iz gradiske preko halfa al niko drugi nije uspio dog…zato sam ovo napiso sve jbg
Slično iskustvo sam imao prilikom njenom prošlog boravka u BL. Samo što je meni odgodila termin za sat vremena i nakon toga se više nije javljala. Katastrofa, a stvarno ne znam čemu to...Večeras sam dogovorio sa Ennom sa CoL, sve najnormalnije u dogovaranju, slala mi i glasovne poruke, itd. Kaže u BL je samo četvrtak i petak... I pojavim se ja na vrijeme, a ona ne odgovara uopšte. Čekam pola sata (računam možda ima nekog, jer debilke naručuju po trojicu u isto vrijeme), ona uopšte ne odgovara... niti je sve do sada uopšte bilo šta odgovorila. Odvratno ponašanje, djevojka za izbjegavati.
Vidim da je bilo još takvih iskustava:
Jel iko ikad bio kod ove enna sa col,banjaluka?zakaze termin i onda ni ttaga ni glasa ,kpja je to fora? Da bar trazi bon,ovako ne kontamEnna sa CoL nemoguća za dogovoriti i ne drži se dogovorenog termina tj ne javlja se više na tel.
Brazilka sa linka nista posebno, požuruje i prosjecan sex, pušenje sa gumicom. 6/10
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|