BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Da li je neko bio kod Lune? Kakva su Vasa misljenje da li vrijedi da se ode kod nje? Vidim da je vec neko vrijeme u BL.

Jel iko bio kod ovih kineskinja
Bio sam ja danas . Dodjem , posalje mi informacije ali prije toga morao uslikat novac i selfie . Dodjem pred vrata pustim poruku ona otkljuca i kaze da udjem . Udjem , vidim pimpa njihovog ( Agenta - cuvara ) kako spava . Sve u svemu nije bas nesto extra ali ono opustene su i smijesne . Engleski ne znaju nikako sve preko Google Translate moras sa njima .

Bio sam ja danas . Dodjem , posalje mi informacije ali prije toga morao uslikat novac i selfie . Dodjem pred vrata pustim poruku ona otkljuca i kaze da udjem . Udjem , vidim pimpa njihovog ( Agenta - cuvara ) kako spava . Sve u svemu nije bas nesto extra ali ono opustene su i smijesne . Engleski ne znaju nikako sve preko Google Translate moras sa njima .
Kakve su im cijene? Kod koje si konkretno bio?

Kakve su im cijene? Kod koje si konkretno bio?
Nema tu bas da se isjera mak na konac koja je koja.
Bio sam i ja danas. Trebao sam poslati selfi prije nego udjem. Udjes u stan i doceka te ona s kojom si se dopisivao. Cim udjes ima 3 vrata (vjerovatno 3 cure rade na jednoj lokaciji).
Sve tiho pricaju i sve je diskretno.
NEgo je ta jezicka barijera bas bez veze. Kad dodjes tamo, sve moras preko Google translate na kineski (bar 2 od 3 cure su kineskinje).
Sta god smo se dopisivali, moze. Kad tamo dodjem, oral sa kondomom i samo klasika - 200E za jedan sat.
Ja uzmem tel i napisem poruku drugoj koje je bukvalno niz hodnik bila. I odem kod nje. U tih 1h sve moze, sta god ja hocu moze. Na kraju me pita jesam li happy 😂
Ako bolje pogledas, primijetis da na EGE velika vecina tih azijatkinja ima isti broj tel (bosanski) tako da nikada nisi nacisto s kim se dopisujes i ko ce te tacno odraditi.

Umjesto ove Ariele dolazi njena drugarica koja ce raditi preko njenog profila. Kod nje nisam bio ali sam je vidjeo kad sam isao kod Ariele, fina je u licu ali je manja dosta i malo punija, tako da ne mogu da dam preporuku.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh