Dobric_Cosic
Active member
Pa sve brazilke su muskarci 90% sto su ovdje,ta operacija je tamo normalana i rutinska promjena pola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crystal smo mi ovdje davno odjebali, pa poslije se pitate kak nigdje je nema, nego po selima nekim u Bosni bude.. pitajte je štoCristal
Nije bila pitanje od i pitanje hoce li vise…malory samo jednom mozda bila vise preferira sarajevo…ines je tu cesto…ena je isto dobra moze im prici
Ako moze javi seImam par brojeva za banja luku ako je neko da mu posaljem uz Mali dogovor
Koja je ta sto se zadrzala?Crystal smo mi ovdje davno odjebali, pa poslije se pitate kak nigdje je nema, nego po selima nekim u Bosni bude.. pitajte je štoCijela HR to zna..
Isto kao i par njih, iz Beograda, nisu se zadržale ni mjesec u totalu...ovdje se kolko ja znam samo jedna cura zadržala, već podosta, a da je full independent... redovan uvjek kod nje, a uporedit j
ove sa Mallory je absurd.. ne znam si ti bio il onak kažeš, al... ma poredit... ne, ne opozicija totalna krš i top offer
ImaPoz..ima li kakva cura za sutra ujutro....
Vjerovatno ćeš dobiti po tintari kada doneseš keš!Je li bio tko kod ove Jane Mijic sa seksi adresara?Trazila xbon,ja sam rekao da cu platiti više ali u kešu i pristala je. Pa sad nez jel fake ili pravi profil.
Nisam ni mislio ići,samo mi zanimljivo što je ponuda za keš prihvaćena jer ovi fake profili odmah ignoriraju te ponude.Vjerovatno ćeš dobiti po tintari kada doneseš keš!
Vjerovatno bratu gori pod nogamaNisam ni mislio ići,samo mi zanimljivo što je ponuda za keš prihvaćena jer ovi fake profili odmah ignoriraju te ponude.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|