BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ćao drugari :)

Večeras od 21h sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 7 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fetiše NE.

Novina je, dolazim sa sestrom svojom I moguća je troika sa nas dve, pola sata je 120e sa obe...

Za sve informacije kao I forografije, za sada moguć je kontakt preko whatsaap poruke 065069410

Plaćanje je na ruke, nikakvi X-bonovi nisu potrebni.
Jedino jos da se javis na whatsapp, viber ili pp. Sve ostalo bi bilo idealno!
 
7. Maserka (Čelinac) - opuštajuća/terapeutska masaža uz koju se može dogovoriti happy ending. Veliki sam ljubitelj masaža, ali sam vremenom shvatio da ne volim kombinovati erotiku sa klasičnim masiranjem, a kod ove cure se dešava upravo to. U prvih osamdesetak minuta nema ni trunka senzualnosti, da bi na kraju uslijedio nagli prelaz prema polnom organu. Dakle, izostaje postepeno akumuliranje sjemena koje na kraju dovodi do eksplozije, što se dešava kod prave erotske masaže. Da se razumijemo, nije to nikakva kritika na njen račun jer cura stvarno profesionalno odradi svoj glavni posao, a to što bih ja želio nešto više od toga što ona nudi je druga stvar. Kad bi se barem obukla erotski i da se može dirati bilo bi meni puno bolje jer cura stvarno ne izgleda loše, ali nisam htio navaljivati kad vidim da neće. Poštujem.

Malo je nezgodno doći do nje budući da više ne radi u Banjaluci, već isključivo u svom prostoru u Čelincu, ali nije na kraj svijeta i ako vam je lijepo sa njom onda nije daleko nimalo.

- ljubaznost 👍 izgled 👍 klasična masaža 👍

- prostor/lokacija 👎

Rečenica za kraj - zvanično jedina masaža (zvanično) u BL i okolini uz koju se može dobiti srećni završetak

8. Goga - ne zamjerite tadašnjem studentu bez novca, bez cure, suvog kurca danima... što ga je muka natjerala da pohodi Goginu jazbinu. U jazbini nered, nehigijena, smrad. Ne idem nikad ženi u goste da bih samo praznio jaja, nepojmljivo mi je takvo doživljavanje seksa i života, ali tad je bilo samo to. Pobjegao glavom bez obzira, istuširao se kući jedno petnaest puta i prokleo dan kada sam otišao kod nje.

- sve 👎

Ocjena - 2/10

Rečenica za kraj - žali Bože sto maraka...

9. Jelena - treća cura iz superteške kategorije. Radi se o tipičnom brdsko-balkanskom tipu žene: izuzetno snažna, grubog glasa, galami, psuje, ali nije neljubazna, naprotiv; odjeća stara, možda još iz osnovne škole; kosa mok-mokra, direkt sa tuša; u stanu Hirošima, u kupatilu Nagasaki, jedva sam našao malo mjesta na kauču da se mogu izuti k'o čo'ek. Ukratko, sve vjesnici totalne kataklizme, ali kada je počelo svlačenje nakon prijatne predigre stvari su se naglo počele okretati u moju korist. Prvo, cura ima brutalne atribute - divne prirodne sisurine i veliku guzu čvrstu kao kamen. Drugo, jebe se kao štuka. Uglavnom mi fizički seks nije prioritetan, ali ovdje sam uživao u njemu kao rijetko kad. Em joj vagina ima tako lijep volumen da savršeno naliježe u svakoj pozi, em cura stvarno zna da se praši. Da hoće malo da sredi sebe i stan bilo bi još bolje. Ali sa svakom je tako, uvijek postoji barem jedno "samo da je još"...

- dogovor 👍 cijena 👍 atributi 👍 titjob 👍 seks 👍

- neuredan stan 👎 odjeća 👎 nudi seks bez kondoma 👎

Ukupna ocjena - 7/10, seks 10/10 (povremeno obilaziti)

Rečenica za kraj - brutalna jebačina za male pare!
kako doci do te snjeze? :)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh