dugadevetka24
Member
dobra je snjeza. jebe se ko štuka. voli da puši i dobro to radi. sve preporuke. nije sad najbolja treba na svijetu al zna posao i nije nadrkana....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne vrijedi 300 km nemoj ići ima neke bubuljice po dupetu ožiljke.Ima li neko nekakva iskustva sa snjezom planiram joj se javiti u skorije vrijeme pa eto cisto da znam gdje idem mada sam cuo dosta dobro o njoj
BravoMa ne vrijedi 300 km nemoj ići ima neke bubuljice po dupetu ožiljke.
Jesi vidio da sam ispravio seNije po guzi...po donjem abdomenu...osalo joj od poroda...cura je majka...to ca se sanirati...al treba vremena i vjezbi...
Cura od 41godinuNije po guzi...po donjem abdomenu...osalo joj od poroda...cura je majka...to ca se sanirati...al treba vremena i vjezbi...
Covece...ne budali...ako laze koze...ne laze...rog...njene dokumente sam svojim ovima video....i to ne jedan put....a cura mladalacko izgleda...ne razumem tvoje ponasanje...to vise govori o tebi...nego o snezi...ziv...bio
Baš si smarač-ica, šta te boli kita za njom ako nisi ona.?Sada si stvarno preterao...cura ce napuniti u avgustu 29...godina...
BravoBaš si smarač-ica, šta te boli kita za njom ako nisi ona.?
Beze navlačiš raju, ne seru ljudi pare, alo 300KM za krpu raspalu ccc
Selekcija klijenteledruže budi realan djevojke 20god vrhunske za 200km 1h.Nisam ja smarac...nego ne trpim...kad neko laze...ne pise istinu...a vase misljenje o Snezi...i 300.maraka...ka nema...ima prijedorska i sicka petlja.....ka voli...de lulx usluge...plati 300 maraka....i vise...i sve je reseno...cena je vise da napravi selekciju...klijantele....
Znam ih. Bas vrhunske su.Imam 2 cure rade skupa, jedna je crnka jedna plavusa 27 i 28 godina vrhunske su, rade i po pufovima u Njemackoj.
Imam i jos jednu djevojku plavusu vrhunska, radi na preporuku. Posalji mi kontakt i ja cu tebi poslati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|