Nek se javi da vidimoIma poneka, ali neće da se jebe u Srpcu ili sa momcima iz Srpca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek se javi da vidimoIma poneka, ali neće da se jebe u Srpcu ili sa momcima iz Srpca...
Cuj prekrijes socivoti si stvarno glup,pa nece te pustiti da udjes ona ti kaze da hoce da te vidi preko interfona kontasNisu one "premazanije" nego su.... ne kaže se u narodu džaba izraz "kurva". Te uslove mogu na traže nekome ko nije jebao 2 puta u životu pa mu gori pod nogama i pristaje na sve. Kada pozvoniš na interfon rukom prekriješ sočivo kamere ili staviš poštarsku kapu i pozvoniš 2x. Mislim ko je brinetica Lana i njenih 300 grama koje možeš naći na svakom ćošku. Ja lično se ne bi toliko ponižavao i to još za svoje pare
Pa pazi ovde nije riječ o tome ko se boji a ko ne i koga zaboli kurac nego se radi o principu. Ne želim da dronfulja u njenom telefonu nosi moju sliku. Da li treba da se tvoja slika sutra razvlači po mup-u ?Cuj prekrijes socivoti si stvarno glup,pa nece te pustiti da udjes ona ti kaze da hoce da te vidi preko interfona kontas
Ja kazem da meni nije problem ni poslati sliku ni stari pred interfon jer me boli kurac,nisam ozenjen,ne krijem se nikoga i ne bojim se nikoga
Ponovo kazem razumijem ko nece da pristane na uslove imaju ludi svoje razloge i to je ok,zato su bile ove brazilke kod njih se upadalo svakako bez kontrole ali zato su imale makroa
Ajoj druze neka se razvlaci boli me kurac,ja sam takav lik to mene ne zanimaPa pazi ovde nije riječ o tome ko se boji a ko ne i koga zaboli kurac nego se radi o principu. Ne želim da dronfulja u njenom telefonu nosi moju sliku. Da li treba da se tvoja slika sutra razvlači po mup-u ?
Sve uredno, tvoje pravoAjoj druze neka se razvlaci boli me kurac,ja sam takav lik to mene ne zanima
A kazem ponovo razumijem ko nece da pristane na njihove uslove
Lana ti je iz SrpcaNeka iz Srpca
Imas brojLana ti je iz Srpca
Izgleda mi podebeloLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel mozda neko ranije probao....ne znam Jel dolazila prije u BL vidjao sam da se oglasava u Sarajevu....
Lana ti je iz Srpca
Kontakt telefonLana ti je iz Srpca
Ti si jedan poprilicno bolestan momak koji otkriva identitet cura i posto ja znam ko si ti ti otkricu i ja tvoj kome treba. ...pa cisto da osjetis taj osjecaj kako je toLana ti je iz Srpca
Ajd daj gradiskuRazmjena BL - Gradiska ko zeli, nek se javi
Ja vidio u ZagrebuLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel mozda neko ranije probao....ne znam Jel dolazila prije u BL vidjao sam da se oglasava u Sarajevu....
ima ih 3 koje rade..Ma vjerovatno ima, samo sto se ne oglasava i tako to, uvijek ima neka.
Nema u GradisciAjd daj gradisku
I mene zanima obojeRadi li elena bucka jos u BL?
*i vjecno pitanje da li je mila prerad ikad radila?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|