Mali MIš
Active member
Misliš?Lovacke price velika vecina procitanog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš?Lovacke price velika vecina procitanog
Tak Bado je živa prevara i samo budale nasjedajuSvaka cast care... divim se takvim ljudima... ja nikada u zivotu nisam to uspio..
Ma to ti je sve prevara lažnjaci .....Sreca.valjda.
I da se potrefi da ste iz istog grada.
Al generalno pitam sta traze na takvim portalima.
iman dosta iskustva na badoo i tinder i mogu reći da se može "jebat a da ne platiš" ali to je jako rijetko, treba previše uložit truda plus to su aplikacije napravljene da te namame da platiš da sebi digneš popularnost. ugl. bolje platit kurvu nego se s ovim zajebavati. a sad jel bolji badoo ili tinder ja bi rekao tinder nekako je veći izbor cura ali moraš biti svjestan da cure tu većinom dižu sebi ego ili očajno žele nekoga za vezu.Jel bolji Badoo ili Tinder?
Jel ima još neka aplikacija koja je dobra za uhvatiti cure/dame željne druženja i seksanja, a da nisu klasične prostitutke. Da daju samo za pare.iman dosta iskustva na badoo i tinder i mogu reći da se može "jebat a da ne platiš" ali to je jako rijetko, treba previše uložit truda plus to su aplikacije napravljene da te namame da platiš da sebi digneš popularnost. ugl. bolje platit kurvu nego se s ovim zajebavati. a sad jel bolji badoo ili tinder ja bi rekao tinder nekako je veći izbor cura ali moraš biti svjestan da cure tu većinom dižu sebi ego ili očajno žele nekoga za vezu.
nekome je dobar seeking ali tamo funkcioniraju svi više manje na sugar baby/daddy odnosu. ostalo su sve neke aplikacije di nema baš ljudi ili ja samo ne znam za ostale ako neko zna nek me razuvjeri.Jel ima još neka aplikacija koja je dobra za uhvatiti cure/dame željne druženja i seksanja, a da nisu klasične prostitutke. Da daju samo za pare.
Je jeJa sam na Tinderu upoznao jednu iz Mostara, pisali par puta i otvoreno mi rekla da trazi sex i da dodjem preko vikenda kod nje jer joj nema cimerice u stanu. Meni bilo mrsko ici u Mostar
a baš, ovo si dobro rekao. takve su negdje čule priču da je nekad neko davno na badoo/tinderu upoznao nekoga i da se to s godinama pretvorilo u brak, djecu bla bla, našla princa na bijelom konju i ostala preseravanja. i sad kad ima je karanje dopizdilo postavljaju uvjete, ništa ONS, samo ozbiljno i takve stvari. neman ništa protiv takvog stava ali na badoo i tinder nemoj me j*bati s takvim pričama.Ma nemos nist uhvatit sad su jos pocele srat nema ons traze vezu pa to nek si nadu nekog levata za vezu kom trebaju te pregazene svima davale sad odjednom nema ons
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|