VeliBull200cm
New member
twoo I badoo su najlaksi za nac žene za sex. samo morate znati sa njima pričat. ja sam imao uspjeha na oba i ful je jednostavno ali... ovisi I što tražiš. ja sam tražio dugoročniji sex ne samo jednu noć, pa možda i zato
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
twoo se ugasio tokom ljeti, ekipa uglavnom prešla na badootwoo I badoo su najlaksi za nac žene za sex. samo morate znati sa njima pričat. ja sam imao uspjeha na oba i ful je jednostavno ali... ovisi I što tražiš. ja sam tražio dugoročniji sex ne samo jednu noć, pa možda i zato
Sad znamo da si karao ljetos, a koje je pitanje???Jel ima tu netko da je iz Gospica,da pitam za jednu zensku koju sam karao ljetos i prosle godine,inace ona zivi i radi dolje,mozda ju netko od vas karao isto,preko foruma sam ju nasao
Što se tiče omjera muških i ženskih,to ti ovisi odakle si.U slavoniji nema nikog na badoo. Par ženskih godinama već.Zgareb je ok za takve stvari iako i tamo ima puno više likova ali barem ima i ženskih.Premium ne treba kupovat, bolje je kupit bodove, pa onda možeš slat poruke kome želiš bez da se obostrano lajkate.Čak i nije problem platit, kad bi znao da me očekuje nešto veća "ponuda". Ovako kad vidim aktualne i uvijek da su sve iste, omjer muškaraca na profil jedne vjerojatno izgleda tako da 1 cura/žena dobije poruke od bar 50 muških...
baš bih volio čuti iskustvo nekog tko je koju godinu aktualan tamo i sad plaća premium članstvo... da usporedi prije koju godinu i sada.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|