Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objavila oglas za online foot fetish, napisala 24g. Stvarno smiješno.Ova izgleda em loše, em debelo, em joj ni ta stopala što najviše nudi nisu neka.
Totalno neisplativo.
Nemam pojma o kome se ovdje radi, oglas nije od nikakve anne domine nego moj!!Objavila oglas za online foot fetish, napisala 24g. Stvarno smiješno.
Kuži se po slici da su njezina stopala.
Sorry, učinilo mi se, dogodi se i najboljimaNemam pojma o kome se ovdje radi, oglas nije od nikakve anne domine nego moj!!
Naravno to mogu i potvrditi
Iskreno nisam bio ali bi volio otići o ukusima se ne raspravlja ali nije debela nego je prava Gospodarica takva treba biti, nadam se da ću uspjeti doći do nje jel mislim da je vrhunska to jest da može svakako biti najbolja GospodaricaNisam bio, ali koliko sam vidio po slici, ne da je veća nego je debela.
Gospodja je OK. A to da se lijeci od depresije, ne znaci da je luda. "Ima puno budala, ali kod nas je centrala"!!!mislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.
može kontakt od ane?mislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.
Ova Anna je oduvijek bila luda,ali se i jebe kao luda.Prije par godina se dogovarali za druženje.Dogovor maksimalno kompliciran,uvijek nešto iskrsne pa otkaze i taman kada sam već odustao javi se jednu večer i kaže da može.Uglavnom izgled je dobar,visoka,ok tijelo,jedino da cice ima malo veće.U faci dobra.Voli bonkase pa joj donio koji,malo pričali i pili i kasnije karacina cijelu večer,voli kurac vise od kruha,pušenje top,deepthroat,face fuck,nabijanje,anal,kasnije guta.Znaci show.mislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.
U jebate, dobra je mala. I ja bih ponovio da sam na tvom mjestu. Samo kaj ja nisam za te domina sheme, eventualno ako ona voli bit submisivna. Ali vele- dont stick your dick in crazyOva Anna je oduvijek bila luda,ali se i jebe kao luda.Prije par godina se dogovarali za druženje.Dogovor maksimalno kompliciran,uvijek nešto iskrsne pa otkaze i taman kada sam već odustao javi se jednu večer i kaže da može.Uglavnom izgled je dobar,visoka,ok tijelo,jedino da cice ima malo veće.U faci dobra.Voli bonkase pa joj donio koji,malo pričali i pili i kasnije karacina cijelu večer,voli kurac vise od kruha,pušenje top,deepthroat,face fuck,nabijanje,anal,kasnije guta.Znaci show.
Platio soma kuna za 3,4 sata.Htio i ponoviti ali kako sam i rekao teška za dogovor a i ubrzo nakon toga je skroz pukla i završila u ludari.Čak je imala oglas na ljubavnom da joj se neko javi dok je tamo da ima s kim pričati.Po onom šta mi je pričala o svom životu nije ni čudo šta je pukla.
Pa ova dobro i izgledamislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.
Jesi probao kod Barbare vrh Domina radi sve od soft do hard dominacije ovisno o dogovoru i limitima ali je extremno skupaima koja druga za preporucit?
A koje ova sa slikom lica?ova o kojoj pišem nema veze sa ovom sa slikom lica (ta je zgodna), nego one sa oglasom na početku ove teme
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|