Anna domina ZG

mislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.

Prilozi

• annadomina.jpg
    annadomina.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 472
mislite na ovu anna dominu ? nije ona debela, samo luda. Liječi se u Vrapču od depresije.
Ova Anna je oduvijek bila luda,ali se i jebe kao luda.Prije par godina se dogovarali za druženje.Dogovor maksimalno kompliciran,uvijek nešto iskrsne pa otkaze i taman kada sam već odustao javi se jednu večer i kaže da može.Uglavnom izgled je dobar,visoka,ok tijelo,jedino da cice ima malo veće.U faci dobra.Voli bonkase pa joj donio koji,malo pričali i pili i kasnije karacina cijelu večer,voli kurac vise od kruha,pušenje top,deepthroat,face fuck,nabijanje,anal,kasnije guta.Znaci show.
Platio soma kuna za 3,4 sata.Htio i ponoviti ali kako sam i rekao teška za dogovor a i ubrzo nakon toga je skroz pukla i završila u ludari.Čak je imala oglas na ljubavnom da joj se neko javi dok je tamo da ima s kim pričati.Po onom šta mi je pričala o svom životu nije ni čudo šta je pukla.

Ova Anna je oduvijek bila luda,ali se i jebe kao luda.Prije par godina se dogovarali za druženje.Dogovor maksimalno kompliciran,uvijek nešto iskrsne pa otkaze i taman kada sam već odustao javi se jednu večer i kaže da može.Uglavnom izgled je dobar,visoka,ok tijelo,jedino da cice ima malo veće.U faci dobra.Voli bonkase pa joj donio koji,malo pričali i pili i kasnije karacina cijelu večer,voli kurac vise od kruha,pušenje top,deepthroat,face fuck,nabijanje,anal,kasnije guta.Znaci show.
Platio soma kuna za 3,4 sata.Htio i ponoviti ali kako sam i rekao teška za dogovor a i ubrzo nakon toga je skroz pukla i završila u ludari.Čak je imala oglas na ljubavnom da joj se neko javi dok je tamo da ima s kim pričati.Po onom šta mi je pričala o svom životu nije ni čudo šta je pukla.
U jebate, dobra je mala. I ja bih ponovio da sam na tvom mjestu. Samo kaj ja nisam za te domina sheme, eventualno ako ona voli bit submisivna. Ali vele- dont stick your dick in crazy :D

ona Annadomina koja, kao ima 33, (a ima i 40+) i visoka je i debela, ima stopala kao kopita, zadebljana na krajevima, tako da nije baš ukusna, a ima velika stopala 43-44, kako sama kaže.....

ova o kojoj pišem nema veze sa ovom sa slikom lica (ta je zgodna), nego one sa oglasom na početku ove teme

Ja sam bio kod nje u 7 mjesecu ove godine, prvo je tražila da joj dam pare za neki kožni komplet od 200e preko maila,na kraju sam joj rekao 100e ako hoće,ako ne ne, dogovor je bio sex + foot fetish, cura je katastrofa, neki šugav smještaj u Gajnicama, ni kreveta nema, debela je užasno,smrdi, a šta se nogu tice, noge su joj katastrofa, nit laka nit ičega,neodržavane, blago rečeno - užas...
Ne bih ponovio.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh