dajemdjaba
Active member
Uzas,gabor,debela,smrdi,stan nikakav u Gajnicama usluga 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi probao kod Barbare vrh Domina radi sve od soft do hard dominacije ovisno o dogovoru i limitima ali je extremno skupa
Jesi probao kod Barbare vrh Domina radi sve od soft do hard dominacije ovisno o dogovoru i limitima ali je extremno skupa
Skupa1200 kn trazi
Javi se u pvtIma neko kontakt od one zgodne cure kaj se liječi od depre u Vrapču?!
Ja sam se javio i kad mi poslala slike odmah odustao.Neces vjerovat sa 1000eura mi spustila na 300kn
Imam poruke tko ne vjeruje. Moze dobit u pvt
Etoh kad me nisi slusao kaj napisao prije nego si otisao!Ja sam bio kod nje u 7 mjesecu ove godine, prvo je tražila da joj dam pare za neki kožni komplet od 200e preko maila,na kraju sam joj rekao 100e ako hoće,ako ne ne, dogovor je bio sex + foot fetish, cura je katastrofa, neki šugav smještaj u Gajnicama, ni kreveta nema, debela je užasno,smrdi, a šta se nogu tice, noge su joj katastrofa, nit laka nit ičega,neodržavane, blago rečeno - užas...
Ne bih ponovio.
Mozes mi poslati broj? Hvala...Ja sam se javio i kad mi poslala slike odmah odustao.
Bas je podebela
Ja sam izmijenio par poruka i želi na prvom susretu da daš 200 eura za neki kožni komplet...Jel ovo ta domina anna? Ima netko iskustva s njom?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Meni je rekla 100e. Nisi bio kod nje?Ja sam izmijenio par poruka i želi na prvom susretu da daš 200 eura za neki kožni komplet...
Nisam a valjda ljudi ne dolaze pa smanjuje cifru...Meni je rekla 100e. Nisi bio kod nje?
Na slikama mi super izgleda a vidim da ljudi svasta pisu o njojNisam a valjda ljudi ne dolaze pa smanjuje cifru...
Meni je prije par godina rekla 100 € i poslala link sa tim kostimom i cijenomNisam a valjda ljudi ne dolaze pa smanjuje cifru...
Isto nisi isao kod nje? To je i meni rekla al kao ako mi je problem mogu joj dati i novceMeni je prije par godina rekla 100 € i poslala link sa tim kostimom i cijenom
NisamIsto nisi isao kod nje? To je i meni rekla al kao ako mi je problem mogu joj dati i novce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|