Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Previse softJesi saznao
kka mislis moze privatna poruka?Previse soft
Kako izgleda?Mene je tražila da jon kupim seksi komplet.Okej je s obzirom da nema baš ponude u Zagrebu.Sad sve zavisi što voliš.Meni je spank bio odličan.
Nisam bio, ali koliko sam vidio po slici, ne da je veća nego je debela.Malo je khm....većadoduše ja sam u kategoriji "sitni" pa....jebiga
Inače dobio sam dojam da se ne bavi s time često i nema taj stav kao da je full time Domina, više u stilu kad netko naleti u tu njenu priču, a vidim da je sad i na fetlife-u ponovno aktivna
I mene isto, ali taj komplet je bio 100€Mene je tražila da jon kupim seksi komplet.Okej je s obzirom da nema baš ponude u Zagrebu.Sad sve zavisi što voliš.Meni je spank bio odličan.
Objavila oglas za online foot fetish, napisala 24g. Stvarno smiješno.Ova izgleda em loše, em debelo, em joj ni ta stopala što najviše nudi nisu neka.
Totalno neisplativo.
Nemam pojma o kome se ovdje radi, oglas nije od nikakve anne domine nego moj!!Objavila oglas za online foot fetish, napisala 24g. Stvarno smiješno.
Kuži se po slici da su njezina stopala.
Sorry, učinilo mi se, dogodi se i najboljimaNemam pojma o kome se ovdje radi, oglas nije od nikakve anne domine nego moj!!
Naravno to mogu i potvrditi![]()
Iskreno nisam bio ali bi volio otići o ukusima se ne raspravlja ali nije debela nego je prava Gospodarica takva treba biti, nadam se da ću uspjeti doći do nje jel mislim da je vrhunska to jest da može svakako biti najbolja GospodaricaNisam bio, ali koliko sam vidio po slici, ne da je veća nego je debela.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|