Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovisi od cure do cure, ali postale su malo izbirljive, 30 min je 70, klasika, nema ljubljenja i svaka ima neka svoja pravila...u pravilu za 100-120 mozes s nekim dodatkomMože neka info (najzadnja, najnovija) koliko je ako se nudi: 30min? 40/45min? 1 sat? 90min? 2 sata?
...i da li je išta uključeno: kissing, 69 (liz), oral without condom, deepthroat, cob, cif, cim ?? ili se sve dodatno plaća i koliko
Hvala!
Meni ispod sat vremena s jednom teško da je dovoljnoOvisi od cure do cure, ali postale su malo izbirljive, 30 min je 70, klasika, nema ljubljenja i svaka ima neka svoja pravila...u pravilu za 100-120 mozes s nekim dodatkom
Odlican je ovaj novi oglasnikEkipa, pušten je u rad novi oglasnik https://sexsmsoglasi.hr
Ovo je oglasnik u kojem se oglas može predat isključivo putem sms poruke te samim time svaki oglas ima kontakt broj mobitela!
Uživajte
Bio prije mozda mjesec dana. Bila neka akcija ulaz bio 59e. Ja i frend bili. mogu reci dobro izgledam. I sve i jedna je dosla sjela u krilo htjela dogovor. Bio sam tamo cijeli dan. Mogu reci vrhunski sve od 1 do 10 ukupna ocijena 9. Cijene su 60 eura na dalje. Definitivno cu otici ponovo. I da naravno sto vise evrica vise i zabaveMože neka info (najzadnja, najnovija) koliko je ako se nudi: 30min? 40/45min? 1 sat? 90min? 2 sata?
...i da li je išta uključeno: kissing, 69 (liz), oral without condom, deepthroat, cob, cif, cim ?? ili se sve dodatno plaća i koliko
Hvala!
Da li te recimo naprimjer doživljavaju drugačije recimo ako ne trošiš na Moet-eBio prije mozda mjesec dana. Bila neka akcija ulaz bio 59e. Ja i frend bili. mogu reci dobro izgledam. I sve i jedna je dosla sjela u krilo htjela dogovor. Bio sam tamo cijeli dan. Mogu reci vrhunski sve od 1 do 10 ukupna ocijena 9. Cijene su 60 eura na dalje. Definitivno cu otici ponovo. I da naravno sto vise evrica vise i zabave
Kod mene nije bio slucaj. Vidio sam sa im likovi placaju cuge, ja nisam. Bole me q nisam curu doveo u grad.Da li te recimo naprimjer doživljavaju drugačije recimo ako ne trošiš na Moet-eja nis
Pa da recimo, na promo spotovima hrpetine boca Moeta, to se ni ne pije nego prska i prolijeva što po ženama, što one po muškima koji su tu bocu uzeli ....i ode stotine eura u Ku*ac )Kod mene nije bio slucaj. Vidio sam sa im likovi placaju cuge, ja nisam. Bole me q nisam curu doveo u grad.
Ma pusti te fore. Ali brate sto vise para vise zabave.Pa da recimo, na promo spotovima hrpetine boca Moeta, to se ni ne pije nego prska i prolijeva što po ženama, što one po muškima koji su tu bocu uzeli ....i ode stotine eura u Ku*ac )
Kaj kad i ovdje doma nije (ne dobiješ) puno bolji osjećaj, a skupo je ko tamo "jebačina" jelo pilo i wellness.Ma jebo vas Andiamo.
Moras platiti 70e ulaz.
Dogovor kod kurve je minimalnno 70e pola sata.
Znaci dodes unutra, ne mozes ni pice uzeti ni smjestiti se, vec su dvije na tebi, previse su napasne, odmah bi da se ide s njima u sobu..Reko cekaj malo da razgledam, tek sam dosao...odu dvije, dodu nove dvije i tsko stalno u krug.
Ima tako 15 do 30 kurvi ovisi kada dodete koji dan itd...
trecina su dobre,prave picke, trecima su umjetne sve neke sa napucanim usnama i sisama, i trecina su onako,za kurac realno...
Ne nudi svaka isto, sa svakom se moras dobro sve dogovoriti da ne platis bezveze 140e(ukljucujuci ulaz) a ne budes zadovoljan.
Sve su Rumunjke i Bugarke..Tu i tamo koja crnkinja, ali su za kurac.
Uglavnom kad dode do tucanja odete u sobu i tamo kod nekih me smijes ni picku dirati, pusi se sa kondomom...Onda ga namaze onim lubrikantom i kad dode do tucanja, bude mastan ko jebena jegulja, ulazi unutra i me znas da jebes..
Bio sam nekoliko puta ali ne bi vise.
Vratim se doma i opet drkam.
Na dobrome je glasu ali nista posebno. Barem po meni.
Sve to stoji.Kaj kad i ovdje doma nije (ne dobiješ) puno bolji osjećaj, a skupo je ko tamo "jebačina" jelo pilo i wellness.
Eto vidis da je sve individualno i sve ovisi kako tko prodje. Jedino bih se slozio s tim da su neke djevojke napadne. Ali nije da mi smeta. I nije da me neka silovalaMa jebo vas Andiamo.
Moras platiti 70e ulaz.
Dogovor kod kurve je minimalnno 70e pola sata.
Znaci dodes unutra, ne mozes ni pice uzeti ni smjestiti se, vec su dvije na tebi, previse su napasne, odmah bi da se ide s njima u sobu..Reko cekaj malo da razgledam, tek sam dosao...odu dvije, dodu nove dvije i tsko stalno u krug.
Ima tako 15 do 30 kurvi ovisi kada dodete koji dan itd...
trecina su dobre,prave picke, trecima su umjetne sve neke sa napucanim usnama i sisama, i trecina su onako,za kurac realno...
Ne nudi svaka isto, sa svakom se moras dobro sve dogovoriti da ne platis bezveze 140e(ukljucujuci ulaz) a ne budes zadovoljan.
Sve su Rumunjke i Bugarke..Tu i tamo koja crnkinja, ali su za kurac.
Uglavnom kad dode do tucanja odete u sobu i tamo kod nekih me smijes ni picku dirati, pusi se sa kondomom...Onda ga namaze onim lubrikantom i kad dode do tucanja, bude mastan ko jebena jegulja, ulazi unutra i me znas da jebes..
Bio sam nekoliko puta ali ne bi vise.
Vratim se doma i opet drkam.
Na dobrome je glasu ali nista posebno. Barem po meni.
Jedan od jacih postova na temiI nije da me neka silovala
Pa nego kako. Jedni pitaju trebaju li ss truditi a drugi se zale jer ih cure zaskacuJedan od jacih postova na temi
Tesko da ce ti neka pristat na to.osim ako se dobro ne izvalisPozdrav, dali je netko prespavao u hotelu do kluba i zvao curu na druzenje?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|