Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro recenoA daj sta ga cicijate tu, opali ga ljubljana karawanke villach pa izaberi hoces u andiamo ili wellcum ides da potrosis 300€ za noc a tu gledate kud ce te da ustedis 15 cestarine
Tesko onoj sa kojom budete dogovarali usluge
Čista ciganija, nebih se cudio da opale s biciklima, jbg moze se i na gorivu ustedjetiA daj sta ga cicijate tu, opali ga ljubljana karawanke villach pa izaberi hoces u andiamo ili wellcum ides da potrosis 300€ za noc a tu gledate kud ce te da ustedis 15 cestarine
Tesko onoj sa kojom budete dogovarali usluge
Idi onda na wurzen pass i to je to, prolaz slobodan bez problema se ide, osim kad pada snijeg zna biti sex. Ali svakako te cekaju vinjeteMožda neko ne voli kroz onu rupetinu od tunela da prolazi, kao npr ja, taman da mi oni plaćaju prolaz....Jednostavno ne volim, klaustofobičan osjećaj
Al ti nije klaustrofobicno kurvi metnut u tunel?Možda neko ne voli kroz onu rupetinu od tunela da prolazi, kao npr ja, taman da mi oni plaćaju prolaz....Jednostavno ne volim, klaustofobičan osjećaj
Pa ne guram glavu. Gornju glavu...Al ti nije klaustrofobicno kurvi metnut u tunel?
Donja je bitnijaPa ne guram glavu. Gornju glavu...
Izbjegavaj vikende i party-je, prevelika gužva. Najbolje ti je ostat u hotelu preko noći. Možeš rezervirat sobu preko mail-a. Prvi dan ostaneš u wellcum-u, prenoćiš tamo i drugi dan poslije doručka navratiš u andiamo, usput ti je kad ideš natrag.Pozzz
Planiram u andiamo ili welcume,koliko ima cura da rade u klubovima i gdje je veći izbor? I ko je išao može li pojasniti način placanja,poslije se plaća cash ili se prije odlaska se sve uračuna?
I mislio sam ići početkom tjedna jer vjerujem da je vikend punoIzbjegavaj vikende i party-je, prevelika gužva. Najbolje ti je ostat u hotelu preko noći. Možeš rezervirat sobu preko mail-a. Prvi dan ostaneš u wellcum-u, prenoćiš tamo i drugi dan poslije doručka navratiš u andiamo, usput ti je kad ideš natrag.
Platiš curi s kojom si bio direktno nakon što odradite sobu. Cifra ovisi o tome što si dogovorio i prije nego ideš s nekom u sobu točno sve dogovori što hoćeš.
Na stranici možeš vidjet koje cure su gore koji dan ali nije 100% točno.
Hrana i cuga (bezalkoholna) su ti besplatni u oba kluba i možeš jest koliko hoćeš. U cijeni imaš 2 pića, piva i neki kokteli.
Odes, uđes, ostavis sve, pijes pice i pikiras cure, nemoj odmah da te obrlate, uzivaj malo pa onda koja ti se svidi izaberi i dogovori, jebi je, vrati se opet pij pice idi doma ili jebi drugu.Pozdrav,
Plan je otici u Andiamo pa bi vas zamolio ako mozete dati neki savjet.
Solidan je, makar je meni u Linzu lijepši. Sistem je svagdje isti tako da ne očekuješ neke drastične razlike od Wellcum ili Andiama...Bio sam.zadnji put prošle godine u jesen i bilo je zgodnih rumunjki i par dobrih poljakinja (što me malo.iznenadilo)...Sve u svemu ok provodZna li netko kakav je Goldentime u Beču?
Možda uskoro usput odem pa me zanima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|