Nikako mi nije uz put. Vidjet cu kad mi ide godisnji pa ako ne nadjes nekog ozbiljnog moram potegnut do ljubljane.Karlovac-zagreb-ljubljana-villach
Mada još niko ozbiljan se nije javio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako mi nije uz put. Vidjet cu kad mi ide godisnji pa ako ne nadjes nekog ozbiljnog moram potegnut do ljubljane.Karlovac-zagreb-ljubljana-villach
Mada još niko ozbiljan se nije javio
Sumnjam da je 50, u zadnjih 5 godina je sve 70 pol sata, mozda je 50 samo na brzinuBilo je 50€ pola sata..nisam siguran jel još ta cijena..
Ja sam za, ali nitko dosad nije rekao 100%Da li se dogovorio tko za odlazak na kraju??? Ja sam u Rijeci trenutno i zainteresiran sam za road trio ako ima tko zainteresiran?
Ja sam u puli tako da ja i ti smo si uz put ako ima bar jos neko da podijelimo troskove.i ako ima neko da podjeli iskusta nisam nikad bio pa kako ide to sve to ulaz dogovori sta je dopusteno sta ne.Da li se dogovorio tko za odlazak na kraju??? Ja sam u Rijeci trenutno i zainteresiran sam za road trio ako ima tko zainteresiran?
A koja je razlika u cijeni?Je li bolja opcija Andiamo ili Wellcum? Dosta je razlika u cjeni upada pa ne kuzim zakaj?
Ekipa imam jedno pitanje.
S frendom planiram ići u Wellcum na doček nove godine. Nismo nikad bili ni jedan ni drugi pa se malo informiramo.
Dakle, on tvrdi da za jebat žensku MORAŠ uzet vip sobu koja se povrh ženske plaća još 100 EUR.
Ja tvrdim da nije tako, da sigurno postoji prostor di možeš trpat koji ne moraš dodatno platiti.
Pa evo molim iskusne da kažu koji je od nas dvojice u pravu.
Unaprijed hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|