Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može privat?Imam kontakt, da. Neću ga javno napisati.
Pozdrav moze par detalja o toj ako nije tajnaUpoznao sam zenu koja dozvoli anal fist i vaginalni fist, probat cu sutra po prvi puta pa javim kako je bilo
Zena od 48 godina, pali ju fistanje u obje rupe, nisam je nasao na oglasniku vec ovako je upoznao a preko pp nemam sta pricati o tome jer nezelim nikoga napaljivati sa timPozdrav moze par detalja o toj ako nije tajna
Hvala...a i ako moze javi se u pp da malo popricamo o tome
Ok postviam toZena od 48 godina, pali ju fistanje u obje rupe, nisam je nasao na oglasniku vec ovako je upoznao a preko pp nemam sta pricati o tome jer nezelim nikoga napaljivati sa tim
NeOk postviam to
Dal vas mozda zanima druzenje u troje
Imam iskustva volje i zelje a imam i nekih sexy fetish stvarcica za zloceste igrice u krevetu
Molim te javi se u inbox, anal fist mi je ultimate fantazija . Inača s običnim fistom imam dosta iskustva pa možemo popričati, a i za kontakt bi bio vrlo zahvalan... Tenks.Imam kontakt, da. Neću ga javno napisati.
Vjerujem, ja to prije nisam ni pokusavao a sinoc sam je fistao i vaginalno i analnoja tražim godinama i do sada sam uspio samo jednoj klinki ugurati 4 prsta duboko u šupak... zlatom bi platio za neku koja može hehe...
Obr123,dali je moguće od te zene od 48 god dobiti broj na mail zekiczeko98@gmail.comZena od 48 godina, pali ju fistanje u obje rupe, nisam je nasao na oglasniku vec ovako je upoznao a preko pp nemam sta pricati o tome jer nezelim nikoga napaljivati sa tim
Samo za mene na mail broj,možda se uspimo ja i ona dogovoriti i jedna tvoja riječ otvara vrataNe, nije moguce jer ne radi za novce nego se vidamo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|