Amy

• Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja
Dobro oce se vise organizirat taj gangbang Ana??
Svaki dan ulazim na temu da vidim kad ce grupnjak, a ovdje samo prijetnje 😆

najzanimljivije od svega je sto jedna osoba ima vise profila i prebacuje se s jednog na drugog i priča sam sa sobom,a s jednog čak glumi dobricu i brani je. fascinantno je dokle ljudski mozak doseže
Ovi BiH memberi npr Irena i Iscoja pušu u isti "rog" da sam pametniji skužio bi da je ista osoba.

Znači patuljak opet napada bez potrebe, dragi patuljak jel zna tvoje Kristina da si jebeno dosadan sa profilima i napadanjem, šta će tvoj patuljasti sin reći jednog dana na to, jer ovi admini ne rade apsolutno ništa u vezi toga...

Hrvoje (tko god da jesi, vidim da te stalno spominju), prestani prijetiti svime i svačime ili će se ova mala večeras u 22h po 500-ti put trajno maknuti s foruma. Ne bih ti bio u koži kad te dohvate neki teratofili ovdje, nakon što na punih 5 min. ostanu bez svoje opsesije.

Hrvoje (tko god da jesi, vidim da te stalno spominju), prestani prijetiti svime i svačime ili će se ova mala večeras u 22h po 500-ti put trajno maknuti s foruma. Ne bih ti bio u koži kad te dohvate neki teratofili ovdje, nakon što na punih 5 min. ostanu bez svoje opsesije.
Pssttt ne spominji ga
Ja odlazim lp

Ja gasim stvarno forum
A vama ću rec da ime hrvoje više tu ne spominjite
Zaboravite to ime.lp

Koliko bijednika i jadnika na jednom mjestu
@Dr Zelenko @Nocturno @Crystalfan @Aleen1 @ryzen100

Da mi je netko pričao da se ovoliko ološa može okupiti na jednom mjestu ne bih vjerovala !
Ti reci gdje sam ja to pogriješio, navedi i argumentiraj pa ćemo razgovarat-jesam li vrijeđao, prijetio, iznosio neistine ili pozivao na nasilje. Inače ova tema nije informativne prirode pa tu ni spamanje nije moguće pošto je cjelokupna tema sama po sebi spam a otvorila ju je sama gospođica koja je meni osobno simpatična a svojevremeno sam je i posjetio i nemogu reć da sam bio nezadovoljan! Recenziju nisam pisao jel je to bilo prije cca 3god... Koja je vaša priča, Irena, mislim, ovo je zapravo forum na kojem tipovi pišu recenzije o kurvama a ti si se baš ovdje našla dijelit moralne lekcije... Irena, dakle, jesi li ti tip, kurva ili si retardirana?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh