Ne daj se Ana.Ja večeras gasim zauvijek forum ako mi netko nešto želi reći ima vremena danas do 22h
Uživajte bez mene na forumu
Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj se Ana.Ja večeras gasim zauvijek forum ako mi netko nešto želi reći ima vremena danas do 22h
Lp
Slažem se, odron i jeste jedino za odrona, samo nastavi tako pajcek.Bar idem
Toga neće bitDobro oce se vise organizirat taj gangbang Ana??
Svaki dan ulazim na temu da vidim kad ce grupnjak, a ovdje samo prijetnje
najzanimljivije od svega je sto jedna osoba ima vise profila i prebacuje se s jednog na drugog i priča sam sa sobom,a s jednog čak glumi dobricu i brani je. fascinantno je dokle ljudski mozak dosežeKoliko bijednika i jadnika na jednom mjestu
@Dr Zelenko @Nocturno @Crystalfan @Aleen1 @ryzen100
Da mi je netko pričao da se ovoliko ološa može okupiti na jednom mjestu ne bih vjerovala !
Ovi BiH memberi npr Irena i Iscoja pušu u isti "rog" da sam pametniji skužio bi da je ista osoba.najzanimljivije od svega je sto jedna osoba ima vise profila i prebacuje se s jednog na drugog i priča sam sa sobom,a s jednog čak glumi dobricu i brani je. fascinantno je dokle ljudski mozak doseže
ma nene ja kažem tu za neke pojedince u ovoj temi a i općenito rubrici rijeka-istra.. ima jedan nestašni čovjek u godinama s puno profila pa malo cure i dečke zeza naokolo,čak stavlja oglase pa traži bon.Ovi BiH memberi npr Irena i Iscoja pušu u isti "rog" da sam pametniji skužio bi da je ista osoba.
To si trebala odavno napraviti, naime ignoriranje najviše boli, a ne doljvanje ulja na vatru, šta te boli šta drugi pričaju, nastavi po svojem i boli te kitaJa večeras gasim zauvijek forum ako mi netko nešto želi reći ima vremena danas do 22h
Lp
Pssttt ne spominji gaHrvoje (tko god da jesi, vidim da te stalno spominju), prestani prijetiti svime i svačime ili će se ova mala večeras u 22h po 500-ti put trajno maknuti s foruma. Ne bih ti bio u koži kad te dohvate neki teratofili ovdje, nakon što na punih 5 min. ostanu bez svoje opsesije.
Ti reci gdje sam ja to pogriješio, navedi i argumentiraj pa ćemo razgovarat-jesam li vrijeđao, prijetio, iznosio neistine ili pozivao na nasilje. Inače ova tema nije informativne prirode pa tu ni spamanje nije moguće pošto je cjelokupna tema sama po sebi spam a otvorila ju je sama gospođica koja je meni osobno simpatična a svojevremeno sam je i posjetio i nemogu reć da sam bio nezadovoljan! Recenziju nisam pisao jel je to bilo prije cca 3god... Koja je vaša priča, Irena, mislim, ovo je zapravo forum na kojem tipovi pišu recenzije o kurvama a ti si se baš ovdje našla dijelit moralne lekcije... Irena, dakle, jesi li ti tip, kurva ili si retardirana?Koliko bijednika i jadnika na jednom mjestu
Da mi je netko pričao da se ovoliko ološa može okupiti na jednom mjestu ne bih vjerovala !
Nisi sebe tagala, ne budi licemjernaKoliko bijednika i jadnika na jednom mjestu
Cini se da ti pase to drustvo..cim se lijepis na njihove komentare...Koliko bijednika i jadnika na jednom mjestu
Idi curice sa foruma, što prije.. To je za tvoje dobroJa večeras gasim zauvijek forum ako mi netko nešto želi reći ima vremena danas do 22h
Lp
UskoroIdi curice sa foruma, što prije.. To je za tvoje dobro
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|