Potpiši se kao Josip Bobnar, njen svodnik. Osuđeni pedofil btw. Za riječku ekipu povezivo s - Keserović & the gang.Ma admin je moje koje sam ja prozvao izbrisao, a ovo ne želi izbrisati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpiši se kao Josip Bobnar, njen svodnik. Osuđeni pedofil btw. Za riječku ekipu povezivo s - Keserović & the gang.Ma admin je moje koje sam ja prozvao izbrisao, a ovo ne želi izbrisati...
Pa to malo nema smisla… da odem u policiju i pitam dal ti imas svodnika hahaJa nemam svodnika tek toliko da znate.Za sve koji mi ne vjeruju pitajte u policiji.lp
Nisam...ali oni sve prate i znaju zato kažem odite slobodno tamo ukoliko meni ne vjerujete i radit čete mi probleme i sranja eto ...Očito je otprije poznata policiji
Zato i mi sada sve znamoNisam...ali oni sve prate i znaju zato kažem odite slobodno tamo ukoliko meni ne vjerujete i radit čete mi probleme i sranja eto ...
Na koji brojpa ljudi sve znate već
nazovite me ne volim pisat tako puno
A da malo trazis mozda bi i nasaoNa koji broj
Na koji broj
ja mislim da je ovo sve velika laž i da vas lik koji se pretstavlja kao ovu curu ZAJEBAVA ALI MAKSIMALNOEvo cura ima i sluzbenu stranicu
Prijatelju, mozes ti mislit sta hoces, ali ovo nije nikakva zajebancijaja mislim da je ovo sve velika laž i da vas lik koji se pretstavlja kao ovu curu ZAJEBAVA ALI MAKSIMALNO
ana23 je neko ko se sprda sa vama vjeruj mi ! svaka ozbiljna "radnica" se ne ponaša ovako. razmisli ?!Prijatelju, mozes ti mislit sta hoces, ali ovo nije nikakva zajebancija
Ona nije "ozbiljna"... Jesi joj vidio facu na službenoj stranici...ponekad se i na faci može isčitati "kvocijent"...ana23 je neko ko se sprda sa vama vjeruj mi ! svaka ozbiljna "radnica" se ne ponaša ovako. razmisli ?!
želim reč nije ta osoba ! ovo se sprda neko sa vama !Ona nije "ozbiljna"... Jesi joj vidio facu na službenoj stranici...ponekad se i na faci može isčitati "kvocijent"...
slažem se da lik puno toga otkriva za bilo kogOna nije "ozbiljna"... Jesi joj vidio facu na službenoj stranici...ponekad se i na faci može isčitati "kvocijent"...
dragi gospodine ne laži ljudi i nađi drugu zanimaciju ! ovde je za biznis a ne za šalu ! ozbiljno preteruješMolim??
Opet ste počeli
Ja nisam tu
I ne odgovaram na poruke
Živčani ste
Smiriti malo strasti i živce
Zovite me
I ostavite me na miru .
Ne možete rec da loše izgledam
Ja nisam lažnadragi gospodine ne laži ljudi i nađi drugu zanimaciju ! ovde je za biznis a ne za šalu ! ozbiljno preteruješ
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|