Kompa prvi si počeo, ali jbg tko ti kriv kad si vrtni patuljak sa GrbcaAnita Srdoč rastegnuti ću te od Relaxa do Alibija u roku od pol sata zaustiš li još i jedan detalj o meni. Ovo ti je posljednje upozorenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kompa prvi si počeo, ali jbg tko ti kriv kad si vrtni patuljak sa GrbcaAnita Srdoč rastegnuti ću te od Relaxa do Alibija u roku od pol sata zaustiš li još i jedan detalj o meni. Ovo ti je posljednje upozorenje.
Ne bi hvala, jbg ipak ti žena traži drugu ženu jer ju ti ne možeš zadovoljiti, a da ne pričamo kako ti otac jebe ono što si ti jebavaoMožeš mi doći pušiti s njom
ALo pa sa kurvom i imaš dijete, mislim pitaj se malo šta ona radi dko ti voziš taxi, ekonomsku si završio pa računajNisi dovoljno updatean
Jadan ti kada ti je kurva izvor svih informacija.
Vjerojatno zato što si ko pašće na ovom svijetu...aj bar ste dobar tandem - mentalno ograničena kuraba i imaginarni prijatelj s drugog profila. Anita otvori si PP.
Sad ćeš vidjeti koliko brzo kurva može razvezati jezik. A onda ćeš vidjeti kako ekonomisti riješavaju lagane jednađbe s jednom nepoznanicom.ALo pa sa kurvom i imaš dijete, mislim pitaj se malo šta ona radi dko ti voziš taxi, ekonomsku si završio pa računaj
Sad sam se prepao i evo bježim iz Milorda da ne bi ti svratioSad ćeš vidjeti koliko brzo kurva može razvezati jezik. A onda ćeš vidjeti kako ekonomisti riješavaju lagane jednađbe s jednom nepoznanicom.
Ma koliko god ništavne bile.
Lp
Ajd Hrvoje ne seri, ovako i onako tu na forumu imaš brdo svojih profila, u stvarnom životu imaš jako malo prijatelja pogotovo na Grbcima, sereš po svima, a kad netko sere po tebi onda blokaš i prijetiš, a u biti ti si samo iskompleksirano govno, nije ni čudo da te rođeni otac ne voli baš previše, a ni majka....Slobodno mi se javi u privatne poruke kako da te prepoznam da spomenutu poštedimo životne lekcije za dugo pamćenje.
Kao što sam ti rekao - slobodno se javi u pp. Jer igre ovako i nisu baš zanimljive pošto si niko koji se skriva iz anonimnosti nikole.Ajd Hrvoje ne seri, ovako i onako tu na forumu imaš brdo svojih profila, u stvarnom životu imaš jako malo prijatelja pogotovo na Grbcima, sereš po svima, a kad netko sere po tebi onda blokaš i prijetiš, a u biti ti si samo iskompleksirano govno, nije ni čudo da te rođeni otac ne voli baš previše, a ni majka....
I eto sam dokaz da si panj, njoj prijetiš, a ne bi slučajno meni zaprijetio pa da ti opet zaljepim koju iza uha
Pokazao si sada da si …. Kako te opisati uopće?!Anita Srdoč rastegnuti ću te od Relaxa do Alibija u roku od pol sata zaustiš li još i jedan detalj o meni. Ovo ti je posljednje upozorenje.
Sta čekaš Ana?Počni moliti Boga da te ne nađem.
- Sudjelovatelji
- SuculentDick
- Ana23
- Datum pokretanjaPrije 26 minuta
zvjezdicaOznačite nepregledanimNapustite
S
SuculentDick
New member
Prije 26 minuta
Jer si gotova što moje podatke dijeliš okolo.
Doslovno gotova. Ni brat ne neće moći sakriti kod sebe jer ti je svaka minuta odbrojana
A jel sad ti nije zanimljivo, a papak mali vidiš sad kako je to kad ti radiš isto drugima, a karma ti vračaKao što sam ti rekao - slobodno se javi u pp. Jer igre ovako i nisu baš zanimljive pošto si niko koji se skriva iz anonimnosti nikole.
Lp
Upravo to, a takav je i na fejsu i u stvarnom životu kojeg očito nema pa zato i serePokazao si sada da si …. Kako te opisati uopće?!
Kreten? Ne
Debil? Ne
Psihopat? Ne
Picopaćenik? Ne
Ti si multi sve jednom!
Gle ne poznam te niti me zanimaš, premlada si za mene, više volim milf, ali eto skontao sam tko nam je naš Hrvoje i dužan mi je jer je jako srao po meni i dobio je več jednom po ušima, ali mogao bi ponovo, a ti eto imaš dokaz za policiju pa im se slobodno obrati jer eto čovječuljak mali prgavi misli samo po slabijima udarati, ali to tako ide kad je diskunkcionalan i pati od kompleksaNikola
Zanima ga tko si ti
I misli da ja iza svega stojim a ja ni kriva ni dužna.
Opet prijeti mi i svašta
Nemam mira joj
Ma ne treba ovdje policija, vidite da je debila riješila ova cura jednom rečenicom pa je dobio dizenteriju od muke.Sta čekaš Ana?
Zovi policiju momentalno!
Pa nek ga oni skuliraju!
Da istinu znaš, nije ga tata tukao, ali zaista mu se stari rastavio radi trebe koju je on guzio i još mu stari dao otkaz u firmi u kojoj je radio za staroga, a osim toga on je patuljak, a zna se da je valjao bi narasaoMa ne treba ovdje policija, vidite da je debila riješila ova cura jednom rečenicom pa je dobio dizenteriju od muke.
Jadovan najobičniji kojeg je tata ubijao od batina kao vola u kupusu dok je bio klinac pa ostavilo trajne posljedice po njega.
Ili ga je učiteljica sexualno iskorištavala pa zato sada ovako rokće kao krmak na žene.
Nije vrijedan spomena.
Jado, forumski štakorčiću zaljubljen u kurvicu i neostvaren u životu pa se pokušava postaviti kao moralna vertikala- stani iza svojih riječi i javi se u pp s podacima gdje i kad...jer ovo je komedija postala.A jel sad ti nije zanimljivo, a papak mali vidiš sad kako je to kad ti radiš isto drugima, a karma ti vrača
Upravo to, a takav je i na fejsu i u stvarnom životu kojeg očito nema pa zato i sere
Gle ne poznam te niti me zanimaš, premlada si za mene, više volim milf, ali eto skontao sam tko nam je naš Hrvoje i dužan mi je jer je jako srao po meni i dobio je več jednom po ušima, ali mogao bi ponovo, a ti eto imaš dokaz za policiju pa im se slobodno obrati jer eto čovječuljak mali prgavi misli samo po slabijima udarati, ali to tako ide kad je diskunkcionalan i pati od kompleksa
Pitanje za admine, zašto nešto ne poduzmete, mislim da prijetnje i opčenito stavljanje nečijeg imena i prezimena nije nikako uredu ???
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|