bbb1986
Well-known member
Da li je tko bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema!Šibenska županija je mrtva šta se tice toga, jedva da ima nešto sa Ega a kamoli naših cura bar ja neznam.Ima koja domaća cura,Vodice,Pirovac,otok Murter a da je prava i ne traži bonove
Sezona je pa mislio da ima, hvala na informacijiNema!Šibenska županija je mrtva šta se tice toga, jedva da ima nešto sa Ega a kamoli naših cura bar ja neznam.
Aaa rodijace di je mos kontaktovatJudi moji evo jedne prave lipotice mobitele u ruke i deri zove se Ana
Jučer dogovorija sve otiša danas i doček sa vrata lipo njezno posveti se odma na startu.Ulazim u apartman sa njom je i neka crnka pita bili želija sa dvi mislim se ti si mi dosta netriba mi niko.
Bacija se pod tuš skoro mi vrata od tuš kabine pala na glavu sve osim toga apartman solidan.
Ulazin u sobu pocinje njezno dodiri, ljubljenje glada u oci smije se pravi Gef
Tilo lipo mlado mrlišavo ali ne pretjerano ka i druge.Kaže lezi na krevet pocme dudlenje liže jaja bas je predana sise silikon vise bi volija da su prirodne i onda akcija pićič uzaki nije obrijan nego prava božićna jela ali dobro podrezana.
Akcija vrh stvarno se trudi možeš šta očeš prominija par poza nisam ni uspija doggy i več svršija a kako i neću pored takvog bisera
Zaboravija sam reci uzeja 30min.150ojera
1 sat 200
Akcija 10/10
Higijena 10/10
Jedna među boljima,moje preporuke mislim da je do sride ovdje.Mislim se da odem jos jedan puta morati cu danas malo upriti sa poslom.
Malo je duzi post jbg
Meni nije napeta, imas sad u Šibeniku pravih cura odavno nije bilo ovoliko dobre ponude neznam šta im je, ali dobro za nas
Ova pod imenima Luna,Bela,Liz i Ada je totalna rugoba. Debela,trbušasta,ružna tena,ružne pičke. Ja nakon kratkog vremena utekao nakon što sam joj dao samo pušing i bacio 50€.37 komada, jel ko jeba??? Ajmo komentari nemojte da ja moram uvik prvi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|