Zva sam ja prije misec dana poslala mi video i lokaciju di se nalazi ali je u apartmanu kojeg čovika dobro znan pa mi je bilo glupo ići,ako odeš ostavi rezuJel ova cecilija sa plavog oglasa prevara ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zva sam ja prije misec dana poslala mi video i lokaciju di se nalazi ali je u apartmanu kojeg čovika dobro znan pa mi je bilo glupo ići,ako odeš ostavi rezuJel ova cecilija sa plavog oglasa prevara ?
Meni nijedna sa EGE-a nije tražila uplatu prije sastankaI ove sa EGA su neke prevarantice. Hoce avans 50 evra pred susret
Kad ti se to dogodi napiši koji profil da znamo. Ja sam ih preko 100 kontaktirao i nikad niti jedna nije tražila avansI ove sa EGA su neke prevarantice. Hoce avans 50 evra pred susret
Bio kod Rafaele meni je superJel bija ko kod ove ?
Jel radi GFE? Ljubljenje? Jeftinija je od ostalih piše 1 sat 150 jeli istina?
Prvi put mi se desilo da u Šibeniku vidim ovoliko ponude i da se ne mogu odlučiti. Slatke brige kako se kaže. Danas sam se družio sa Rafom pa da napišem koju rič. Nasmijana od prvog trena ponudila mi čašu vode odmah jer sam rekao da je vruće. Izgled tipičan brazilski iznad prosjeka. Oral bez na razini radi i duboko grlo. Promijenili smo par poza i mogu reči da je sex kvalitetan ne izbjegava pravo udaranje. Nakon sexa masaža tijelom i cicama. Cura za preporuku
Ako nije problem da kažeš u kojem dijelu grada se nalazi ne treba baš adresa
Izgleda kao na slikama, smišna izgled 9/10. Guza ogromna. Ne zna engleski dogovor sa operaterom. Pušenje i sex ok. Veliki minus nema ljubljenja iako je obećano i ulaz nije diskretan
Bila je u zgradama iznad pijace danas je već u ZadruAko nije problem da kažeš u kojem dijelu grada se nalazi ne treba baš adresa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|