Zagreb-Okolica, Grad Zagrebkoja lokacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zagreb-Okolica, Grad Zagrebkoja lokacija?
zakon ponude/potraznje na djelu... nas je puno, njih je malo i moze im se derat jer: kakva je konkurencija? Nema je.To je to. Niko ne bi placa vise da ne moraBio sam proteklih tjedan dana u njemackoj - tocnije u Bremenu. Otisao sam nekoliko puta iz ciste znatizelje na thai masazu. Legit lokacija na google mapama, web itd. Cim udes u salon shvatis da to nije samo masaza. Po ulasku u subu za masazu mala slatka te odmah pita i namigne - jel samo mazasa ili nesto vise. Uglavnom 1h jako jako dobre masaze, pusenje bez ili sa kabanicom i seks je ravno 100 eur. Pa sad mi dajimo tu 30-40 eur samo za drkicu. Svi nas peljese, cak i maserke !
A koliko je nas? I jesi siguran da svi saloni pruzaju takvu vrstu usluge? Npr. ja u Zgb znam za 3. Nesrazmjer je ocit.I nije bas - pogledaj koliko salona ima u Zagrebu.
Ja znam samo jedan za koji svjetlo znaju. Molim te prosvijetli me. Može i privat akoA koliko je nas? I jesi siguran da svi saloni pruzaju takvu vrstu usluge? Npr. ja u Zgb znam za 3. Nesrazmjer je ocit.
Prosao sam sve thai salone i za sada nema nistaJe bio netko u puli na thai massazi i dali se moze sta vise od massaze?![]()
Jel bio netko kod Amande?Da li je netko bio na nekoj od sljedećih masaža:
![]()
Parking free egzotična masaža
Dođite kod nas na vrhunsku opuštajuću ili medicinsku masažu, te masažu stopala. Seks je isključen. I speak english.…oglasnik.hr
![]()
Amanda
Hi, my name is Amanda. I'm a friendly person and I'm skilled in lovely Massage You can come to me if you want to…oglasnik.hr
![]()
Masaže u Dugavama❤️i Online Druženje
Nudim masažne usluge u Zagrebu ONLINE DRUZENJA❤️😜 Za sve info javiti se na whatsapp na moj broj +385976032542oglasnik.hr
Upravo pitao za rimming, kaže da ne radi.Odradio ovu https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/super-erotisk-massage-oglas-6601498#
Simpatična, nasmijana thai cura, oko 150-155 cm, oko 30 godina, normalne građe (nije mršavica kao Sabina), jako lijepo tijelo, nosi aparatić za zube, čak i bolje masira od Sabine, (njena masaža mi baš i nije nesto) Dogovorio sat vremena sa oralom, koji je jako dobar (bez svršavanja u usta) i rimmingom koji radi jako napaljujuće. Dosta je škakljiva pa treba paziti kad ju se dira. (Neobično s obzirom na posao kojim se bavi). Uska, prekrasna mala, iznutra ružičasta pičkica ali ne da prstačenje osim površinski. Svejedno, izlizao sam joj pičić i guzu da je svršavajući izgužvala sve plahte na krevetu. Bila je kolegica sa Sabinom, sada je na novoj lokaciji par sto metara dalje. Prostor gotovo identičan. Higijena nje i prostora odlična. Dala mi je svoj privatni broj radi budućeg dogovora, izgleda da sam joj se jako dopao. Slijedeci put je idem dobro izjebati.
Meni je radila… još je i sama predložila… a vidim da je sad i obrisan oglas… možda je sad neka druga bila pod istim brojem?Upravo pitao za rimming, kaže da ne radi.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|