Silver_Fox
Member
Super erotisk massage
Your Dream will come true, always good time for you. Tvoj san će se ostvariti, uvijek dobro vrijeme za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako dobro izgleda , definitivno treba probati kakva joj je i izvedba uživo.Ovo je kolegica od Sabine, treba i nju probati, mogla bi biti dobra.![]()
Super erotisk massage
Your Dream will come true, always good time for you. Tvoj san će se ostvariti, uvijek dobro vrijeme za tebe.www.oglasnik.hr
Treća slika mi se čini da je od Sabine, možda sam u krivu i možda je do ugla, ali u ove prve dve slike kao da se radi o nešto malo punašnijoj osobi.Jako dobro izgleda , definitivno treba probati kakva joj je i izvedba uživo
Mislim da se radi o ovoj:Ako netko posjeti kolegicu nek javi dojmove i cijenu, mislim da nas je dosta u dvojbi. Na piku mi je ova Sabina već neko vrijeme ali eto možda je kolegija bolja...
Treća slika mi se čini da je od Sabine, možda sam u krivu i možda je do ugla, ali u ove prve dve slike kao da se radi o nešto malo punašnijoj osobi.
Zaljepis link samo, kopiras i zaljepisKako se stavi ovak nečiji profil?
Hvala evo ga.Zaljepis link samo, kopiras i zaljepis
Htio sam reći da sam bio i da mi je bilo odlično.![]()
Sabina`s massage ❤️❤️newly opened 💋💋sabina`s kasap best massage
Slatka SABINA, vješta i profesionalna masaža. I dobra usluga. 🌺🌺♥️ Uživajte sa SABINOM Imam 28 godina i uvijek imam…www.oglasnik.hr
Ova bar ima veću prdu ak nis drugo, a kakva joj je cupi?Bio danas kod ove Sabinine kolegice.![]()
Best massage you ever try / najbolja masaža koju ste ikada probali
Always good time for you, lingam / Kasap Massage only for you / Uvijek dobro vrijeme za vas, lingam / Kasap masaža samo…www.oglasnik.hr
Sabina je puno puno bolja, ljepša, surađuje…
Cijenik isti kao i kod Sabine.
Kaj?Ova bar ima veću prdu ak nis drugo, a kakva joj je cupi?
Koji dijo grada ili kvart ?Bio kod Sabine jucer navecer. Jako transparentna ponuda preko WhatsAppa, lako se dogovorili, cak i dan prije susreta, ali naravno moras potvrditi slijedeci dan da dolazis, i jedno sat prije susreta. Prostor stvarno uredan i ok, i spavaca soba i kupaona, nisam nikog vidio ni sreo.
Uzeo sam sat vremena kompletku sa okidanjem u usta, 180 evropcana.
Cura mi se svidjela, uredna, nasmijana mrsavica, male sisice, mekana koza (nije ko anoreksicno strasilo di izgleda ko da koza visi na kostima), kriticne tocke lijepo uredene i izbrijane, mala guza lijepo zaobljena, uredna stopala, uska pickica (prima kurac dobro, masiro sam joj "cvjetic" unutra glavicem - ko zna, zna), mala se trudi i u pusenju i u sexu, izgledalo ko da je i svrsila bar jednom kad je jahala i jasi dosta dobro sto mi se svidjelo. Odradila me dvaput uz lagano b2b napaljivanje (u sat vremena je tesko ocekivati neku super masazu i dva okidanja, osim ak si mladi tip koji se je sparal jedno tjedan dana).
Engleski joj je slab, tak da ne mozes ocekivati neki stimulirajuci razgovor, ali mala lijepo stenje kad treba i trudi se. Imala cak i google prevoditelj spreman na telefonu ako zatreba za nesto.
Sve u svemu, reko bi 8/10 realno, meni je bila 8,5/10 jer mi se svidja takvo tijelo.
Znaci fali joj samo onaj OOMPF efekt kojeg neke cure imaju koje su apsolutni top. Iso bi opet sto posto da ne zivim u Finskoj.
ZapruđeKoji dijo grada ili kvart ?
Za anal ne znam, nisam pitaoPozdrav ekipi, gledam slike Sabine, top mi je, ako je samo pola tako uzivo.
Pitanje jedno (vidim da nitko nije napisao, možda sam u krivu).
Jel pristaje i na analni sex?
Mislim da je oral 90 ili 100 ojra 30minMene isto zaniam Sabina i njena kolegica, da li je netko uzeo masasu i oral pol sata i koliko to cijene?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|