ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta mislite da ona ide za 400 eur?haha
Normalno da te zenske sa estrade traze po 2-3-4-5000
I naravno da ima ljudi koje ne diraju te cifre jer ih zarade bez truda
U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .

Ja osobno da imam neznam koliko para nebi dal nekoj par tisuca za sex, jer svaku od njih su prije trpali neki lokalni seljaci za đabe, dok se nije probila i sad misli da ima zlatnu picu...a kroz nju proslo vec xxx kita
Kako se u 90% slucajeva postaje "zvijezda",modna,muzicka (ta je narocito interesantna)...itd...Put do uspijeha vodi preko sexa,ali je problem doci do onog,pravog,koji moze pomoci,a hebali bi svi u toj bransi.Znaci,daje svima i neke uspiju,ali vecina ne.

Toni Kukoc je prije 15 godina platio jednoj starleti 500 eu za seks, to bi danas bilo oko 1000 eu .Takodjer mislim da bi se I kod Nives moglo proci jeftinije za kraci aranzman 😊😊😁😄

U Hrvatskoj jako malo ima takvih. Ako je cijela noc 4000 eu onda ako uzmemo da noc traje oko 8 sati to je onda 500 eu po satu ili 250 eu pola sata, sto I nije puno skuplje od nekih EGE cijena. Mada za neku od 40+ ne bih toliko dao ako mogu mladje za manje novce, jedino ako netko pati za tim da povali neku poznatu zensku .
Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...😱😱😱😱😱

Ima tu jos jedna stvar.Kad vi vidite u zivo razgovarate sa nekim,takovim "zvijezdama"-KOMA!!!!Ja sam imao prilike razgovarati sa nekima (naravno,ne zelim javno reci imena)-veliko razocaranje.Inteligencija,izgled,ponasanje...!?!?!? I za to dati 4000,5000....€...😱😱😱😱😱
Pa to je ocito sto kazes da su takve. Polupoznate starletice ne vrijede toliko, ali Nives je poznata sta je je, a ako netko zeli povaliti neku poznatu onda ce za to I izdvojiti te novce. Mada mislim da nije dovoljno imati samo te novce nego i trebas biti netko i nesto da bi imao pristup takvima.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh