Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MiniNesto u Sarajevo sigurno?
Eto nastavljaš kume odjavljujem se duše mi sa ovog beskorisnog foruma.....Moze li neko u privatnu poruku poslati Sofijino ime i prezime na fb ili instagramu?
Moze i meniMoze li neko u privatnu poruku poslati Sofijino ime i prezime na fb ili instagramu?
I bolesnikaMa zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
I meni placaju necu i cao nista da kazemI meni pisu nonstop I ako nastave navescu sve profile...Ko je Sofija,Crnka,Sara ,Mini...imas li FB Instagram tik tok,novi broj od ove od one...eto nek se javi neko kome sam dao![]()
Idiote, sto te zanima njenoMoze i meni
Treba ih ceku napraviti I bat cekicem po vugla iz sve snage...Ovo su neki mladji kreteni , 100 posto...Kakvi pacenici jebo te grob
Oce te li i kucnu adresu br. patika sta jedu i spavaju li
Ja sam sinoc dobio od sve i jedne i brojeve privatne i profile fcb inst i ostalog al vam drkarosima nebih proslijedio nema tih para
To je privatnost glupani jedni
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |