SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Recenzije - Barbara:
Reklamira se da je aktivna jebačica, međutim stvarnost impotentna ko i ja. Dogovorili da me izjebe, na kraju obostrani pušing bez rezultata. Ovu se isplati izjebat, međutim ko očekuje guženje bit će razočaran, šteta 100 € za pola sata, ocjena 2/10.

Recenzije - Valentina big cock:
Promašaj totalni, dogovorio moje guženje, na kraju me prstenjačila dok sam se izmasturbirao. Ima veliku qurčinu ali je impotentna, probao pušing da joj se digne, nije me ni penetrirala, nula bodova. Šteta 100 € za 15 minuta zajedno sa svlačenjem i oblačenjem. Bezobrazna i ne zna engleski. Bilo je bolje da sam ga izdrkao doma sam. Ocjena 0/10.
 
Ona je bila prva kod koje sam išao. Zanimalo me je jer do tada me to palilo gledajući filmiće.
Kada sma došao iskreno odma sam primijetio da nije kao na slikama. Vidi se muškarac,dosta od operacija se primjećuje. No ima ogroman kurac. Stavila je kondom i u gurala mj ga je jedva u usta,digao joj se. Počela je moj drkati nisam mogao izdržat svršio sam sam. Tada je rekla da se legnem da će me jebat.
to nisam htio
 
Ta Valentina je totalni promašaj, ne savjetujem je nikome, pogotovo ne za prvi put. Bilo je bolje da si ga izdrkao doma. Slike sa sajtova su joj teški fotošop, realni izgled muškobanjasta i prekrupna, ništa ženstveno u njoj, nula bodova. Zaludu joj divovska qurčina, kad ne može penetrirati a brzo joj padne, tj. ne može održati erekciju. Onaj video sa sajta gdje prska je namješten u idealnim uvjetima. Kod mene se nije ni potrudila kad je uvidjela da ne može, nego me prstenjačila u doggy poziciji. Ja barem skresao štetu na 100€, realno ne vrijedi ni da je đabe. Platio sam da bi bio izgužen a ne da me se prstenjači. K tome je još bezobrazna, ne zna engleski, nego sve nešto sere na portugalski.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh