dexter1202
Member
Daj reci jel si ti uspjela što!?I od mene sve pohvale kad ovako netko iskreno napise da se zajebao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj reci jel si ti uspjela što!?I od mene sve pohvale kad ovako netko iskreno napise da se zajebao.
Nisam nista.Kad budem u Zagrebu obavezno cu svratit u gay klub Hot Pot pa cu tamo naci nekoga nadam se jer kome god posaljem poruku sa svojom slikom,nema odgovora.Daj reci jel si ti uspjela što!?
pošalji sliku, ja sam za cca 12 dana u StNisam nista.Kad budem u Zagrebu obavezno cu svratit u gay klub Hot Pot pa cu tamo naci nekoga nadam se jer kome god posaljem poruku sa svojom slikom,nema odgovora.
Ti si vjerojatno musko,a ja trazim trans ili zensku osobu.pošalji sliku, ja sam za cca 12 dana u St
odemo skupa do PameleTi si vjerojatno musko,a ja trazim trans ili zensku osobu.
Da tako je. Laryssu sam probao, odlična je, ove druge dvije nisam. Smećarska Valentina čak traži 150€ za "usluge", ja sam joj spustio na 100€, a nije ni orala ni kopala. Zaludu joj qurčina kad erekciju ne može zadržat, a nije se ni potrudila ništa. Bio svega 15 minuta zajedno sa svlačenjem i oblačenjem. To treba bojkotirat i odmah na crnu listu. Bolje da sam ostao doma i tresnuo qurac o zid, a pare potrošio na skupi viski i dobar šnicel.Nakraju ispada da većina tih "more active" jebačica većinu vremena uopće ne može jebat...
Zadnje kod kojih sam ja bio Laryssa, Gabi i Stassie nisu imale nikakvih problem, čim im se krene pušit se odma stvrdnu i od svake sam otišao dobro izjeban.
KadAko ima neko da zeli neko svršavanje po samostojecima, najlonkama javite se.. stariji prednost
NeuropsihijatrijuNaposljetku sto se sada uopce isplati posjeti u zagrebu?
Akcija je stalnoIde li ko veceras u akciju?
*NekiKad će više neka sa 25cm da joj alatka funkcionira
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|