Red sonja

Ma, godine nemaju apsolutno nikakve veze s tim što naplaćuje samo150 eura po satu:)
Da je ne znam koliko dobra, a ponavljam, ne sumnjam da jeste, dati 150 eura po satu je realno previše za ženu u tim godinama.
Ali, ko voli nek izvoli. Jbms.
Jedino što i te klinkice (što veliš), čitaju Forum, pa kad vide da ova s preko 60 g tako dere, jebi ga onda deru i one, još više.
Poanta cijele priče je, da ponovim, : nemojmo se onda čuditi što su cijene takve kakve jesu.

Cijene su takve kakve jesu jer smo mi muški mutavi, kvragu pa daj pogledaj koja tema je najaktivnija na forumu...ona tam Onlyfans, di ekipa plaća po par desetaka eura da bi drkala na slike i video nekakve jebačice, i da se razmemo sve neke plastične ništ bog zna kaj fufe...
Pa kvragu ako je ekipa spremna dat 50 eura za to da sami sebi izdrkaju gledajući sliku neke internet fufe, čemu onda čuđenje da cure traže 100-150 eura za sex ?

Realno ne da je 150 eura peviše nego je suludo puno, jer ono za 400 kuna si mogao dobit i više nego dobru tetu do nedugo, sad ispod 1000 nema praktički pa ništa vrijednog spomena.
No cijena je takva jer je potražnja velika, a ponuda mala...
 
Možda nisam bila dovoljno jasna kada sam pitala
Nisam probao i nemam namjeru, samo sam htio reći da bez obzira na njezine performanse, to je ipak jebeno previše love.
Uopće ne sumnjam da je u akciji vrh vrhova, jer je puno vas jako hvali.
Ali s druge strane svi se tu žalimo kako su kurve u RH skupe, pa da treba ići u Austriju, Njemačku, jer tamo za manje para dobiješ bolju uslugu i mlađe, bolje....bla, bla.
A onda vam je o.k. ženi u tim godinama iskeširati 150 eura za sat vremena.
Pa šta se onda čudite što su cijene odletile u nebo.
reci...za koliko bi ti dao dupe?
 
Možda nisam bila dovoljno jasna kada sam pitala

reci...za koliko bi ti dao dupe?
Dušo draga, mislim da si "fulala ceo fudbal", što bi naše komšije rekle.
Ja uopće nisam komentirao tebe već stanje ponude u RH zbog koje cijene divljaju.
A ti svoje dupe, što se mene tiče možeš dati i za 500 eura, ako ima onih koji su toliko spremni platiti.
Sve je stvar ponude i potražnje, potražnja za tvojim uslugama je očito vrlo velika, pa nabijaj cijenu, jebe mi se.
Stvar je u tome što je u RH ponuda otišla u sto kuraca, pa svaka iole solidnija kurva taži duplo više nego prije par godina (a ne čini mi se baš da su plaće porasle duplo unatrag par godina:unsure:).
I sad su cijene takve kakve jesu - jebeno nenormalno visoke.
 
Hvala ti na ovom tvom uvidu u problematiku seksualnog rada s aspekta korisnika usluge. Ti si sa svojeg gledišta u pravu, ali tvoj stav nema ništa sa mnom konkretno , ne govori ništa o meni, o mom načinu rada, o onima kojima to odgovara, a najmanje o meni kao osobi. Ne znam kako ti, ali ja nisam jednodimenzionalno biće niti me moj posao definira kao osobu. To što ti na osnovu nekih svojih uvjerenja baziranih na stigmatiziranju i omalovažavanju osoba od kojih tražiš da zadovolje tvoje potrebe procjenjuješ koliko netko vrijedi kao osoba govori o tebi. Nimalo o onima koje trebaš u diskreciji, zdrave, raspoložene, da ti poklone povjerenje na neviđeno dok nisu zaštićene....o onima od kojih tražiš da te puste u svoju intimu, za tebe imaju samo osmijehe i pažnju...koje vode računa o svome zdravlju, pojavi, prostoru sve da bi ti bilo što ugodnije...o onima od kojih tražiš ono što ne dobivaš od partnerice, što ne dobivaš nigdje drugdje...bez obaveze, bez predbacivanja, s unaprijed dogovorenim uvjetima...Dakle, ako ti se nečiji uvjeti ne sviđaju, tvoje je pravo da ne pristaneš na dogovor, a ne da pristaneš pa se poslije žališ. Da ne kažem kmečiš. Kad trebam uslugu...majstora, masažu, kozmetičarku, pranje tepiha, kemijsko...i ja potražim, pogledam recenzije, odaberem i držim se dogovora i pošteno platim i zahvalim. Ako smatram da me omjer usuge i cijene ne zadovoljava, opet pošteno platim i naučim nešto novo. I idem dalje. Da, imam 53 banki...nekome sam babe, a nekome baba i to ne utječe na moj život... ne moram se svima sviđati....ja imam svoj mir(malo i zahvaljući tome što imam pet banki ;)), znam tko sam, znam što želim i ne želim, koje su mi granice, preko čega ne prelazim...i uvijek sve to jasno iskomuniciram kulturno i bez ljutnje, kažem svoje i ne ponavljam se. Tko god ima drugo iskustvo, slobodno neka me demantira. I eto vidiš, kako ono kažu, svaki lonac nađe poklopac...tako ima mnogo onih kojima sam ja baš takva baba od pet banki koja se drži svojih uvjeta, koja zahtjeva poštovanje prije svega, i koja cijeni sve koji je cijene i koja to daje do znanja pažnjom i djelima. Moja je najveća vrijednost što sam autentična i što se mirne duše mogu pogledati u ogledalo, a ne u tome kako me procijenjuju oni koji me i ne poznaju.
Želim ti svu sreću i da nađeš 3,14159 26535 89793 ...čku po svom ćefu :*
Jbg to ti tako kad se doticne kurve uzjebu oko komentara 😎💪 nazalost draga prihvati cinjenicu da nisi svima slatka i bomba, vjeruj mi bit ce jednostavnije i lakse u zivotu...pusa i voli te tvoj cvrčo
 
Dečki koji je smisao ovih filozofiranja ?
Ako vam je skupo nitko i ništa vas ne tera da platite i u čemu li je problem ?
Znate za jeftinije i bolje, ok odete tam di je jeftinije i bolje...

A ak mislite da žena kad vidi vaše komentare roni krokodilske suze zato kaj eto nebu imala priliku popušit i zajašit vaš neodoljivi kurac pošto je vam previsoka cijena, onda samo dajte nastavite i dalje...
Ak ste uvjereni u to, fakat nemam pojma kaj bi vas moglo razuvjerit...
 
Uvijek ista priča - svi bi mi da je sve džabe. A da odrastete i počnete živjeti u stvarnom svijetu u kojem je uvijek bio zakon ponude i potražnje. Onaj koji nudi proizvod je jedino taj koji ima pravo odrediti cijenu. Naše je pravo da cijenu prihvatimo ili ne. I ja bi htio novog Audija za max 10.000 eura. Ako vam ne odgovara cijena gospođe pođite gdje drugo gdje je jeftinije, ne može biti jednostavnije od toga. Svi sretni, svi zadovoljni. Ali ima li potrebe komentirati i vrijeđati?
Na kraju krajeva kad napišete onako frajerski da "baba" sebe cijeni previsoko i da je preskupa promislite malo je li npr. vaš poslodavac možda misli da vi i vaš rad ne vrijedi toliko koliko ga koštate?
 
Uvijek ista priča - svi bi mi da je sve džabe. A da odrastete i počnete živjeti u stvarnom svijetu u kojem je uvijek bio zakon ponude i potražnje. Onaj koji nudi proizvod je jedino taj koji ima pravo odrediti cijenu. Naše je pravo da cijenu prihvatimo ili ne. I ja bi htio novog Audija za max 10.000 eura. Ako vam ne odgovara cijena gospođe pođite gdje drugo gdje je jeftinije, ne može biti jednostavnije od toga. Svi sretni, svi zadovoljni. Ali ima li potrebe komentirati i vrijeđati?
Na kraju krajeva kad napišete onako frajerski da "baba" sebe cijeni previsoko i da je preskupa promislite malo je li npr. vaš poslodavac možda misli da vi i vaš rad ne vrijedi toliko koliko ga koštate?
Objasnio covjek sve svaka cast 😎
 
Jbt raspisali se kao da je Lidija Bacic 💪💪💪 tko hoce jebat ce, tko nece nece. Svakom na volju.... cinjenica je da je zena stara i da cijeni svoju uslugu koliko cijeni...da je nerealno...jbg je 😎 ima naravno jos i dan danas i bilo je i prije nje puno kvalitetnijih, mlađih i zescih za normalne pare...jbg ak mi se bude tako nesto jebalo mozda odem u posjetu kojem domu umirovljenika i nađem sigurno bolje i jeftinije 😁😁😁... zato momci udrite dalje barem ce se prozvani babac osjecati trazen i pozeljan, 🙂👍✌️
 
Jbt šta su se uzjogunili ovi Sonjini potencijalni jebači.
Diglo se i mlado i staro i kuka i motika u ime obrane časti i ugleda njihove djeve.
Bit će da kontaju da bi mogli dobiti kakav popust (recimo da im spusti na 145 eura:cool: po satu).
I, dečki, ponavljam boli me đoko di svog đoku gurate.
Što se mene tiče možete jebat ženske, muške, trandže, hermafrodite, mlade, stare (tu nema dobne granice:)), možete im nosit poklone, tringelt ostavljat, zaljubljivat se u kurve, odljubljivat se...plaćat im 200, 300, 500 eura.
Nek jebe ko šta hoće i plaća koliko hoće, jebe mi se živo.
Ali nitko me od vas neće uvjeriti da dati 150 eura za ženu u sedmom desetljeću života nije puno previše love, pa da se ne znam kako jebe.
Time, što se mene tiče, zaključujem ovu smiješnu, jalovu, neargumentiranu raspravu, a vi samo nastavite drvljem i kamenjem (možda stvarno neki popust uleti;)).
 
A koji si se kurac ti Hendrix77 uzjebao dokazivati da je samo tvoje mišljenje ispravno i samo ti imaš pravo ga iznositi. Netko voli ožujsko, netko karlovačko, netko velebitsko...... i što sad tko je u pravu. Netko će dati za dobar konjak 20 $ za čašu a netko ne bi dao toliko ni za bocu. I što ćeš i njega uvjeravati da je svaki konjak isti i da nema logike plaćati skupo Remy Martin kad se može popiti i Zvečevo. Stvar je afiniteta a bogme i boniteta tko može i kome se sviđa plaća i uživa. Eto tko tebi može zamjeriti ako si spreman onoj "bucki" koja se oglašava "kao 20 i nešto godina" a izgleda kako izgleda i dnevno odradi pola autobusa istovariti 10-15 eura, možda je to tebi "best value for money", OK to je tvoj izbor i što se tu ima tko posipati pepelom i pametovati.
A što se tiče popusta, siguran sam da si i sam svjestan da onaj koji je spreman dati 150 ne grebe se za popuste za razliku od vas koji jebete za 50.
Eto s time i ja zaključujem ovu temu..
 
Jedino što i te klinkice (što veliš), čitaju Forum, pa kad vide da ova s preko 60 g tako dere, jebi ga onda deru i one, još više.
nadam se da i klinkice citaju forum pa vide da sa dobrom i korektnom uslugom možeš super zaraditi, neovisno o godinama, a sad je na korisnicima da odluče žele li jebati mlađe vecinom nadrkane, zmazane u pola cjene. Za mene osobno nema nikakve dileme.
 
Čak i 1000 eura je kikiriki u odnosu na to koliko je platio ovaj...

A pitanje jel uopće dobio kvaltetno pušenje, koliko je pica dobra, mlada, zgodna...
no kako god cijena je paprena, pa gle vraga očito opet ima netko ko ju je spreman platit :ROFLMAO:
 
A koji si se kurac ti Hendrix77 uzjebao dokazivati da je samo tvoje mišljenje ispravno i samo ti imaš pravo ga iznositi. Netko voli ožujsko, netko karlovačko, netko velebitsko...... i što sad tko je u pravu. Netko će dati za dobar konjak 20 $ za čašu a netko ne bi dao toliko ni za bocu. I što ćeš i njega uvjeravati da je svaki konjak isti i da nema logike plaćati skupo Remy Martin kad se može popiti i Zvečevo. Stvar je afiniteta a bogme i boniteta tko može i kome se sviđa plaća i uživa. Eto tko tebi može zamjeriti ako si spreman onoj "bucki" koja se oglašava "kao 20 i nešto godina" a izgleda kako izgleda i dnevno odradi pola autobusa istovariti 10-15 eura, možda je to tebi "best value for money", OK to je tvoj izbor i što se tu ima tko posipati pepelom i pametovati.
A što se tiče popusta, siguran sam da si i sam svjestan da onaj koji je spreman dati 150 ne grebe se za popuste za razliku od vas koji jebete za 50.
Eto s time i ja zaključujem ovu temu..
"Bucka" za 10-15 eura???
O čemu ti to? Gdje si pročitao da sam ja bio kod nje?
Uživaj u Remy Martinu i karaj babuskare i dalje (ova se očito ne javlja na mob., bit će otišla žena u starosnu mirovinu:), pa možeš preći na onu Maricu bezubu.
I, da, baš mi je drago što si financijski situiran (bit će da ti je ćaća privatizirao nešto 90-ih).
A bilo bi dobro i da prije nego počneš objavljivati svoje misli genijalne, pročitaš i pokušaš shvatiti što je "pisac " na kojega se referiraš htio reći.
 
"Bucka" za 10-15 eura???
O čemu ti to? Gdje si pročitao da sam ja bio kod nje?
Uživaj u Remy Martinu i karaj babuskare i dalje (ova se očito ne javlja na mob., bit će otišla žena u starosnu mirovinu:), pa možeš preći na onu Maricu bezubu.
I, da, baš mi je drago što si financijski situiran (bit će da ti je ćaća privatizirao nešto 90-ih).
A bilo bi dobro i da prije nego počneš objavljivati svoje misli genijalne, pročitaš i pokušaš shvatiti što je "pisac " na kojega se referiraš htio reći.
Očito imaš problema sa razumijevanjem. Napisao sam "ako si bio" i definitivno te ne guram u tu skupinu koja ju konzumira.
Što se tiče Marice - ne bih hvala, ali ako si upoznat sa stanjem njenog zubala to možda ipak govori više o tebi i iskustvu sa istom.
A što se tiče financija držim da si svatko može priuštiti neko zadovoljstvo, netko kocka, netko pije, netko šmrče ili se bode, netko troši na skupe IT uređaje, a ja na malo skuplje cure... i za takva zadovoljstva dovoljno je imati solidno plaćen posao
 
Očito imaš problema sa razumijevanjem. Napisao sam "ako si bio" i definitivno te ne guram u tu skupinu koja ju konzumira.
Što se tiče Marice - ne bih hvala, ali ako si upoznat sa stanjem njenog zubala to možda ipak govori više o tebi i iskustvu sa istom.
A što se tiče financija držim da si svatko može priuštiti neko zadovoljstvo, netko kocka, netko pije, netko šmrče ili se bode, netko troši na skupe IT uređaje, a ja na malo skuplje cure... i za takva zadovoljstva dovoljno je imati solidno plaćen posao
O.K.:cool:
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh