Za cure samo - ajmo malo o momcima

Tema je možda imala potencijala, ali se brzo razvodnila i na kraju je sve otišlo u tri pm. kao i obično Bilo bi zanimljivo čut stvari iz stvarne ženske perspektive i čitat recenzije o nama. Mi plaćamo, to stoji, ali obostrano se očekuju neki standardi i neke elementarne stvari. Higijena prvenstveno, pa ono, da nisi debelo zmazano zadriglo prase, da si opran, uredan.. da se ne ponašaš ko krkan koji je došao sa šihte na mješalici itd.. Ali da prijeđem na stvar, ako je uopće ostala koja ženska osoba ovdje, a upitno je dal je uopće i bila, evo moje pitanje, vrlo jednostavno - dal možda znate neku kolegicu iz vašeg faha koja je nedavno rodila i da doji? Već par godina mi je največi mogući fetiš sisanje mlijeka i to me napaljuje nenormalno, naletio sam na jednu ali nije bilo ničeg jer je bila... onak.. kak da kažem.. debela, a to mi je turn off pa sam se zahvalio okrenuo na vratima. Dakle ako znate koju da doji i da nije debela dajte pliz u inbox kontakt. Inače sam potpuno normalan, uredan. čist i pristojan, dakle bez straha, nemojte da vas zavara to kaj bi htio cuclat majčino mlijeko.
 
A šta bi ti tu čitao?
Pa ni jedna pametna kurva koja mozda i je registrirana na ovom forumu nije toliko luda da piše javno kao npr ona Ana ili SiG jer znaju da i ako nešto napišu javno o vama koji ste bili kod njih, da će im se to tri puta vratit, onda je bolje da šute, a najbolje su one koje uopce ne dolaze na ovaj forum ma da ih vecina zna za njega kao npr ona nježna i mazna koja mi je rekla da je laž što se piše tu po forumu da je nekima dala bez kondoma i takve stvari

Uostalom, one stavljaju lažne slike koje su bez dopuštenja uzele sa interneta od drugih osoba i onda ocekujes od takvih da budu iskrene prema tebi?
Nemaju se one šta tu žalit i prigovarat, pogotovo kad pogledas cijene, masaže su po 300-400 pa i više
a ne smiješ ju ni prstenjačit, lizat sise itd
Komplet su neke digle na 500 pola sata 1000 sat
jel to normalno?
Najbolje te odrone sa PO odjebat i izabrat neku vrhunsku zenu sa EGE
na kraju te izađe jeftinije jebat sebi po izboru neku koja je baš tvoj tip žene da ti bude vrh
nego par ovih sa PO koje jebeš pa ti na kraju bude žao što si ju jebao
 
da nisi debelo prase, - dal možda znate neku kolegicu iz vašeg faha koja je nedavno rodila i da doji? Već par godina mi je največi mogući fetiš sisanje mlijeka i to me napaljuje nenormalno, Inače sam potpuno normalan, uredan. čist i pristojan, dakle bez straha, nemojte da vas zavara to kaj bi htio cuclat majčino mlijeko.
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????
 
Kako sam ja onda "poklopac"!? Rijetko komentarisem bilo sta ovdje 🙄... Ali volim citati komentare, jer covjek svaki dan moze nesto nauciti uz vas 😁

Da, zaista nisam primjetio da jako malo komentarišeš 🙂, oprosti mi zbog toga i ako si se kojim slučajem našla uvrijeđena mojim komentarom.
Povlačim sve što sam rekao, nisam znao da si došla ovdje da učiš 🙂

Pozdrav
 
I ti si se našao prigovarati nekome na kilažu i na to upozoravati kako je to veliki problem curama sa oglasnka.
Jbt pa tko to normalan sisa u zrelim godinama i još da mu se na to diže kurac????

Da, priznajem, meni se diže kurac na sise pune mlijeka ALI da to nisu sise debeljuce. To bi mi bilo perverzno i nenormalno. I u čemu je problem ak se palim na žene koje doje? Zakaj bi bilo nenormalno sisat mlijeko i u odraslim godinama ak me to pali? Vi neki tu volite da vam žena liže šupak, da vam radi masaže prostate pa ja nikog ovdje ne nazivam latentnim pederom zbog toga i perverznjakom.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh