S modom i ventijem sombyem i old i uglijemBila sam s onim s kim sam zeljela i to je najvaznije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S modom i ventijem sombyem i old i uglijemBila sam s onim s kim sam zeljela i to je najvaznije![]()
E sad ti naso pametovat...S modom i ventijem sombyem i old i uglijem
Dapace... Obozavam seks sa ljudima koji me privlaceNisam aseksualna ali me vi tu ne privlacite...
Ej... Evo ide nekako, ti?Bok SIG, kako si?
ma vrućina velika!!! ima li posla kod tebe?Ej... Evo ide nekako, ti?
Jest.. Sreca pod klimom i doma i tamo...ma vrućina velika!!! ima li posla kod tebe?
Na tebi radi doktoratMa šta će on. Taj može jedino napisat recenziju o hrvatskom pravopisu i recenzije o članku s indexa i koliko ima pravopisnih pogrešaka
Zašto jaMislim da bi se tu našlo poznatih nickova...Hobo po Belgiji organizira meeting...
Jedan na forum.jr je to tvrdio. On je tvrdio da je to samo bilo kao neko istraživanje. Svršio prijatelju u usta pa ovaj kojem je svršio u usta pobjednik i počeo svuda naokolo pričati da ga je prisilila ili tako neštoNe mozes jebat nekoga u dupe tko ima kurac i tvrdit da nisi gay, sorry....
Madmax, majke ti odi provjeri sta je s vatrenom...napisi recenziju..
Alo zeno, lijepo sam te pitao jucer, oces do parka na litru ribara, i imao sam pola bureka od prije 2 dana. Sada mi je ostalo samo ribara, ocemo ?Kome to želi?
Gramatika ti je katastrofa#bojišsedasamupravu
A žene ne vole takveGramatika ti je katastrofa![]()
Luda za tobom i ,A žene ne vole takve![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|