Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je samo do seksa dogovriš se s kurvom i platiš i problem riješen. I seks počne pušenjem uglavnomKako pocet sex bez poljubca iskreno jos nemam takvog iskustva
Moze i lizanjemAko ti je samo do seksa dogovriš se s kurvom i platiš i problem riješen. I seks počne pušenjem uglavnom
Eh drugu soluciju nezz. Jedino da curi/zeni/ljubavnici kazes da se neces ljubit al kako će ona reagirat ne znam.I to bi bilo to znaci ?
Ja se ljubim pri placenom seksu... I nista emotivno pritom ne mislim...Sex bez ljubljenja je plaćeni sex. Sex sa ljubljenjem podrazumijeva emocionalnu vezu.
sex bez ljubljenja je odvratanJa se ljubim pri placenom seksu... I nista emotivno pritom ne mislim...
pa zar nije?....ne dolazim na krampanje nego na maženje i uživanje,jebeš sex koji se sastoji od nutra vansex bez ljubljenja je odvratan![]()
Istinapa zar nije?....ne dolazim na krampanje nego na maženje i uživanje,jebeš sex koji se sastoji od nutra van
takozvani frajeri se sa ovim neće složiti....zaista ne kužim zašto sa takvim stavom ne izdrkaju kod kućeIstina![]()
Eto i jack znaSex, a ovdje govorimo o plaćenom sexu. Znaci sex ili vođenje ljubavi nije isto.
jer jbg ne ostvariš sa svakom ženskom tu razinu kemije ili fizičke privlačnosti tak da sasvim oke iskustvo, naravno u većini slučajeva ako bude seks i ljubim se, ovo su iznimne situacije.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|