Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frende, fakat se ljubiš s njih dvije? Bez uvrede ali onda uključi i Pantera i Sanjicu jer one još češće primaju u usta.Za mene osobno, razlika ne da je ogromna nego preogromna tj. to se ne da uspoređivati. Nebo i zemlja. Od dama koje se najbolje ljube s PO-a su Marina DS i Brineta 37 godina, barem meni.
Marina izgleda tako dobro da sam siguran da bi rijetko tko odbio ljubljenje s njom ( naravno, ukoliko bi mu dala ).Frende, fakat se ljubiš s njih dvije? Bez uvrede ali onda uključi i Pantera i Sanjicu jer one još češće primaju u usta.
Možda neka druga Marina ali ona kod DZ je blago rečeno toljaga što se lica tiče kao i brinite 37.Marina izgleda tako dobro da sam siguran da bi rijetko tko odbio ljubljenje s njom ( naravno, ukoliko bi mu dala ).![]()
Imaš poruku u ppMarina izgleda tako dobro da sam siguran da bi rijetko tko odbio ljubljenje s njom ( naravno, ukoliko bi mu dala ).![]()
ako je za tebe brineta toljaga ti mora da si Brad PittMožda neka druga Marina ali ona kod DZ je blago rečeno toljaga što se lica tiče kao i brinite 37.
U potpunosti se slazem. Bio dva puta kod nje bez neke zbilja prave akcije ali da me stavi u napast u "zaru borbe" cisto sumnjam da bi bio u stanju odbiti...Marina izgleda tako dobro da sam siguran da bi rijetko tko odbio ljubljenje s njom ( naravno, ukoliko bi mu dala ).![]()
Drago mi je da dijelimo isto mišljenje oko njenog izgleda, ako ako smijem pitati što znači ovo "...bez neke zbilja prave akcije..."? Samo masaža?U potpunosti se slazem. Bio dva puta kod nje bez neke zbilja prave akcije ali da me stavi u napast u "zaru borbe" cisto sumnjam da bi bio u stanju odbiti...
da, nisam ni trazio vise... mozda slijedeci putDrago mi je da dijelimo isto mišljenje oko njenog izgleda, ako ako smijem pitati što znači ovo "...bez neke zbilja prave akcije..."? Samo masaža?
Ne znam koliko ima Marina u ovom našem hobiju, ali ja sam konkretno mislio na onu kod Doma sportova.Možda neka druga Marina ali ona kod DZ je blago rečeno toljaga što se lica tiče kao i brinite 37.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|