old&ugly
Well-known member
Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????Pa ima mog broja i na crnom trzistu....
Koja mu je danas cijena 35-36000$$$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????Pa ima mog broja i na crnom trzistu....
Broj platis za pare s kojima kasnije jebes cijeli zivotJeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????
Tako i ja, i mene je prevario...Laku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene![]()
Hej maserka, pa ima žešćih serija...Laku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene![]()
Pravo dobra investicija, za objesit se...Platis broj i onda skuzis da me ne mozes dobiti jer su meni blokirani pozivi sa svih brojeva koji nisu u imeniku![]()
Svrati na wapLaku noc pocele su mi cure bez love ,a ja bez ljubavi ,taman epizoda za mene![]()
57 000Jeste da broj vrijedi ali 3 bitcoina?????
Patak vidim ima broj i od Sigi i MST, znači još mu nedostaje samo od Ane!!!!!Svrati na wap
Nema od MST... Nije mu dala... A ja dala za okladu... A onaj s kim sam se kladila nestaoPatak vidim ima broj i od Sigi i MST, znači još mu nedostaje samo od Ane!!!!!
Koja pjena i magla, a kad se raziđe bit će plača i suza.....57 000
Okrećen se Sombiju, mislim da je mekši od ovog pazinskog puranaPlatis broj i onda skuzis da me ne mozes dobiti jer su meni blokirani pozivi sa svih brojeva koji nisu u imeniku![]()
Nemoj reći da je moj kolega u pitanjuNema od MST... Nije mu dala... A ja dala za okladu... A onaj s kim sam se kladila nestao![]()
Mislim da se ni na toj adresi "nećeš vode napiti"Okrećen se Sombiju, mislim da je mekši od ovog pazinskog purana
A daNemoj reći da je moj kolega u pitanju![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|