BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

sad znam zasto kazu ono da je bosanac nastao kad je medvjed jebo bukvu... mislio sam da je to sala ili vic..... ali definitivno pojedini poput tebe su tako nastali, nije to ljudsko bice moglo izdrkat...
 
Fuj, drkacijo nesposobna..., ja sam mislio da si budaletina, no ti potvrdi mnogo vise. Jebi babe za 150 KM, i ako te zapadnu, drkaj na slike na sto mislis da je nemoguce za 100 KM, nisu narkomanke, no za tebe i druge psihopate jesu.
ma sta kazes, ima 18god., jebe se u sve rupe, nije narkomanka... pa dobro mozda cura radi u crvenom krizu, na socijalnim slucajevima pa je tak jeftina...
 
Ajde momci borbu pjetlova na pp obavite, ovdje smo da pomognemo sa informacijama jedni drugima a ne za prozivke...
 
ta nekad pise da je iz tz a nekad iz bl, niej to vidilo zenska cim trazi bonove, 8 do 10 sa tih oglasa i escort stranica ih trazi samo bonove i uplate unaprijed.. no vjerovatno imaju pacijenata cim se i dalje oglasavaju i na istu foru uzimaju lovu, nidje veze to nema cuj radi sigurnosti..
 
pa šta je ovo!? ima li imalo neke realne cijene... mada nije ni loše, 12 sati pune erekcije! ali 500 KM, od plate svima 500 KM! o_O:rolleyes::sick:(n) https://bih.ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/djevojka-za-druzenje/oglas.php?id=154490&cid=4 Jer ovo su cijene za elite političara! Baš čitam portal, onaj FORTO od kantona Sarajeva ima 3,500 KM mjesečno neto, pa neko stavi komentar: ''Zamisli radniku koji blagorečeno “crnči” od jutra do mraka cijeli mjesec plata 500 KM, njemu treba 7 mjeseci da stigne jednu njegovu platu. Žalosno'' Tako i ovo, samo da u 12 sati izadju iz kredita, umjesto da smisle kako da redovno umnože klijente. Niže cijene su prva linija.
 
posljednja izmjena:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh