maserkasplit
Well-known member
Je li steriliziran ? To sto je bjezao mislim da je radi drugih macaka se osjećao neprilagođeno a ne radi tebe. One imaju neka svoja coporativna pravila. Ja nekad sidnem tu kraj zgrade u vrt di hranim ove " svacije a nicije" i samo ih promatram sto rade i nevjerojatno koja je to hijerarhija i ponašanje jedni s drugimaNapokon, e nevjerojatno nesto... Vec ga je i veterinar otpisao... Sad mi prede a mjesec i pol dana je bjezao od mene

.. npr moja se naljuti kad kroz prozor vidi da dam jesti tim mackama i mazim se s njima iako njoj ne fali nicega al eto bude kasnije luda neko vrime digne nos i pravi se da se ne znamo pa sam skontala da je ljubomorna
.. npr moja se naljuti kad kroz prozor vidi da dam jesti tim mackama i mazim se s njima iako njoj ne fali nicega al eto bude kasnije luda neko vrime digne nos i pravi se da se ne znamo pa sam skontala da je ljubomorna 

zato su napravili dosta toga da se izbjegnu takve stvari posebno tko je na visim katovima .Sretno
 zato su napravili dosta toga da se izbjegnu takve stvari posebno tko je na visim katovima .Sretno